Kuruluş Osman'ın Petrus'u Mert Turak zorlandığı o muhteşem sahneyi anlattı!

Bozdağ Yapım şirketi Youtube hesaplarında Kuruluş Osman oyuncularından Mert Turak'ın konuk etti. Her hafta bir oyuncuyu konuk aldıkları programda Petrus karakterini oynayan Turak hakkında merak edilenleri gün yüzüne çıkardı.

Atv ekranlarının fenomen dizisi Kuruluş Osman'da Petrus karakterini oynayan Mert Turak, bu hafta Bozdağ yapımın konuğu oldu. Papa'nın adamlarından birini oynayan Turak, çekimler sırasında yaşadığı ilginç olaylara yer verdi.

petrus karakterini oynayan mert turak

petrus karakterini oynayan mert turak

Kuruluş Osman tüm dünyaya açıldı! Rekor üstüne rekor kırıyor...İLİŞKİLİ HABERKuruluş Osman tüm dünyaya açıldı! Rekor üstüne rekor kırıyor...

Muhteşem bir platoda çekim yaptıklarını söyleyen Turak, "Ağustos ayında başka bir proje için Mehmet Bozdağ Bey ile görüşmeye başladık. Sonra 'Kuruluş Osman'da çalışmak nasip oldu. Benim için çok yararlı olduğunu düşünüyorum. Hem bu ailenin bir parçası olmak, hem de Avrupa'nın en önemli platosunda çalışıyor olmak çok özel. Biz tiyatrocu olduğumuz için kostüm, mekan, dekor bizim için çok önemli. Eski bir laf vardır; 'kostüm oynamaz' derler ama bir taraftan da kostüm de dekor da size o havayı verir. Bu sebeple Kuruluş Osman dizisinde oynamam hayırlı oldu" şeklinde konuştu. 

mert turak kuruluş osmandaki en zor sahnesini anlattı

mert turak kuruluş osmandaki en zor sahnesini anlattı

Togay Osman BeyİLİŞKİLİ HABERTogay Osman Bey'in planlarını Dündar'dan öğreniyor! Kuruluş Osman 50. bölüm 1. fragmanı

Ünlü oyuncu ilk set günlerinde tempoya ayak uydurmada zorlandığını ancak ekibin profesyonelliği sayesinde kısa sürede alıştığını anlattı. Bunun yanı sıra ilk zamanlarda yaşadığı zorlu bir sahne hakkında şunları söyledi:

"Bizim setten önce binicilik eğitimimiz var, kılıç, dövüş eğitimimiz var... Ben o eğitimlere gidip gelirken -ata binmeyi de biliyordum- şansıma setin ilk günü 'Tekin Temel abiyle birlikte atla geliyorsunuz' dediler. Daha ilk gün! Ertuğrul Gazi'nin mezarının başındayız, hava yağmurlu, iki tane at ve yerler çamur! Daha Tekin ağabeyle de aman aman bir muhabbetimiz yok. Petrus'un kullandığı kocaman bir bastonu var. Atın üzerine çıktım, baston her hareket ettiğinde hayvan da hareketlendi. Sonra birkaç kere yapınca iş kendiliğinden yürüdü. 11 bölüm oldu hala o kadar zor bir sahne çekmedim"

Avrupa Avrupa dizisindeki karantina sahnesi dikkat çekti

İLİŞKİLİ HABER

Avrupa Avrupa dizisindeki karantina sahnesi dikkat çekti
Burry Soprano mahlaslı rapçi Burak Aydoğduoğlu tutuklandı

İLİŞKİLİ HABER

Burry Soprano mahlaslı rapçi Burak Aydoğduoğlu tutuklandı

BİR YORUM YAPIN 0