Babasını kaybeden Bige Önal'dan duygulandıran Erhan Önal paylaşımı

Türk futbolunun önemli isimlerinden Erhan Önal, 63 yaşında hayatını kaybetmişti. Önal'ın oyuncu olan kızı Bige Önal, cenazeden sonra ilk kez bir paylaşımda bulundu.

Şimdilerde Sen Çal Kapımı adlı dizide rol alan 31 yaşındaki oyuncu Bige Önal, babasının vefatıyla sarsıldı. Türk futbolunun efsane isimlerinden Erhan Önal'ın kızı olan Önal, bu yönüyle pek bilinmiyordu. A Milli Futbol Takımı ve Galatasaray'da forma giyen Erhan Önal 63 yaşında vefat etmişti. Önal'ın vefatı dolayısıyla Türkiye Futbol Federasyonu'ndan başsağlığı açıklaması da yapılmıştı.

Sen Çal Kapımı dizisi final yapıyor!İLİŞKİLİ HABERSen Çal Kapımı dizisi final yapıyor!

Önal cenazesinde Bige Önal, üzüntüden ayakta durmakta güçlük çekmişti. Önal'a bu anlarda, cenazeye katılan meslektaşı ünlü oyuncu Aras Bulut İynemli destek olmuştu.

Genç oyuncudan aylar sonra ilk kez bir paylaşımda bulundu. Önal paylaşımında, 'Hayatım hep sen odaklı değişti, gelişti. Varlığında en büyük aşkım. Yokluğunda hayatımın en büyük varlığısın. Unutur muyum diye korkuyorum gittiğinden beri; unutmak ne kelime... Her detayı; yüzündeki, elindeki her kıvrımı ezbere biliyorum. Özleminle ne yaparım onu bilmiyorum. Kapılara bakardım hep çocukken, gözümü ayırmazdım sen gelene kadar. Hep kapılarda olacak gözüm seni görene kadar Seni seviyorum babiş.' ifadelerini kullandı.

Ata Demirer performansıyla sosyal medyayı salladı!

İLİŞKİLİ HABER

Ata Demirer performansıyla sosyal medyayı salladı!
Ünlü iş adamı Bernard Tapie ve eşini hırsızlar tanınmaz hale getirdi!

İLİŞKİLİ HABER

Ünlü iş adamı Bernard Tapie ve eşini hırsızlar tanınmaz hale getirdi!

BİR YORUM YAPIN 0