Oyuncu Gökçe Akyıldız oğlu Ömer’in doğum gününü böyle kutladı!

'Kırgın Çiçekler' dizisinde canlandırdığı 'Songül' karakteri ile yıldızı parlayan Gökçe Akyıldız'ın Mustafa Özyurt ile evliliğinden dünyaya gelen oğlu Ömer Aslan 3 yaşına bastı.

'Kırgın Çiçekler' dizisinde canlandırdığı 'Songül' karakteri ile ünlenen oyuncu Gökçe Akyıldız, 2017 yılında Mustafa Özyurt ile nikah masasına oturmuştu. Oyuncu Gökçe Akyıldız'ın Mustafa Özyurt ile evliliğinden dünyaya gelen oğlu Ömer Aslan 3 yaşına bastı. Evini balonlarla süsleyen Akyıldız, oğlu ile çekildiği fotoğrafları takipçileriyle paylaştı.

Geçtiğimiz yıl yollarını ayıran Akyıldız ve Özyurt'un, Ömer Aslan adında bir çocuğu bulunuyor. Oğlu ile keyifli anlarını sık sık Instagram hesabından yayınlayan 28 yaşındaki oyuncunun oğlu önceki gün 3 yaşına bastı. Evini balonlarla süsyelen Gökçe Akyıldız, anne-oğul pozlarını yayınladı. Akyıldız, paylaşımına "Bebeğim 3 yaşına girdi" notunu düştü.

Kıvanç Tatlıtuğ'dan şaşırtan itiraf: Zatürre değil koronaymış

İLİŞKİLİ HABER

Kıvanç Tatlıtuğ'dan şaşırtan itiraf: Zatürre değil koronaymış
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0