Sadri Alışık vefatının 26. yılında anılacak

Türk sinemasının büyük oyuncularından Sadri Alışık, vefatının 26. yılında mezarı başında anılacak. Anma töreni bu yıl pandemi önlemleri sebebiyle sadece aile arasında gerçekleşecek.

Türk sinema ve tiyatrosunun unutulmaz isimlerinden Sadri Alışık, 18 Mart 1995 tarihinde vefat etmişti. 26 senedir her 18 Mart'ta kabri başında ailesi, dostları ve sevenlerinin katılımıyla anılan Alışık bu yıl, dünyayı etkileyen pandemi nedeniyle sadece aile içinden sınırlı katılımcıyla anılacak. Alışık'ın kendisi gibi aktör olan oğlu Kerem Alışık babası hakkında şu cümleleri kurdu:

'Çok özlüyorum, çok çok özlüyorum, diyeceklerim bu kadar net, derin ve kısa… Ateşini, şavkını, şevkatini, sesini, soluğunu, merhametini özledim. Allah her şeyin sabrını veriyor ama özlem duygusu insanı çaresiz bırakıyor. Cemal Süreya’nın dediği gibi ‘kalbime batana özlem demeselerdi bıçak derdim. Çabamızla, sevdamızla, vefamızla, duamızla;  selamını gözümüzde, ışığını kalbimizde, Sadri Alışık’ı başımızın üstünde taşımaya devam edeceğiz.'

Kuruluş Osman'ın Nikola'sı Erkan Avcı'nın muhteşem değişimi! Erkan Avcı kimdir?

İLİŞKİLİ HABER

Kuruluş Osman'ın Nikola'sı Erkan Avcı'nın muhteşem değişimi! Erkan Avcı kimdir?

BİR YORUM YAPIN 0