Doğa Rutkay hocası Müşfik Kenter ile olan anısını anlattı

Ünlü oyuncu Doğa Rutkay, Bi' Başka adlı YouTube kanalına konuk oldu. Rutkay burada, üniversite yıllarından hocası Müşfik Kenter ile bir anısını paylaştı. Rutkay anlattıklarıyla güldürdü.

Ünlü tiyatrocu Doğa Rutkay, YouTube üzerinde yayınlanan Bi' Başka adlı programa konuk oldu. Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi İstanbul Devlet Konservatuvarı'ndan mezun olan Rutkay, programda kendisine gelen 'Unutamadığınız bir anınız var mı?' sorusuna, okul yıllarından bir anıyla yanıt verdi. Rutkay'ın yüzleri gülümseten anısı şu şekilde:

İLİŞKİLİ HABER'Kefaret' dizisinin oyuncusu Nurgül Yeşilçay'dan çok beğeni alan paylaşım!

'Yıl 1996. Mimar Sinan Üniversite’sinde sınava giriyorum. Konservatuvar sınavları o zamanlar 4 aşamadan oluşurdu. Günlerce sürerdi. Zeliha Berksoy, Cihan Ünal, Müşfik Kenter gibi çok kıymetli hocalarımın önüne çıkıp performans sergileyecektim. Çehov’un Martı oyununun Nina tiradını oynamıştım. Tiradı oynadıktan sonra Müşfik Hoca ayağa kalktı, yavaş yavaş sahneye doğru gelmeye başladı ve elini bana doğru uzatıyordu.

Müşfik Kenter

Müşfik Kenter

“İnanamıyorum, koskoca Müşfik Kenter sahneye kadar beni tebrik etmeye geliyor” dedim. 17 yaşındayım. “Ay hocam estağfurullah” deyip elimi uzattım ben de. Şöyle baktı “Şapşal, giriş kâğıdını ver” dedi. Ben kâğıdı vermeden çıkıp oynamışım. Başımdan aşağı kaynar sular döküldü :)'

İrfan Can Kahveci ile Gözde Doyran evlendi!

İLİŞKİLİ HABER

İrfan Can Kahveci ile Gözde Doyran evlendi!

BİR YORUM YAPIN 0