Angelina Jolie'den eski eşi Brad Pitt'i bitiren muhteşem proje!

2016 yılından bu yana devam eden Angelina Jolie ve Brad Pitt boşanma davası sonra sansasyonel olaylar olmaya devam etti. Aldatma, şiddet ve velayetten sonra ikili arasındaki bir de mülk davası girmişti. İkilinin ortak olduğu mülkler ikiye ayrıldı. Ancak Jolie bazı mülklerindeki hisselerini sattı. Şiddet davasında ise bambaşka yollara başvurdu.

Dünyaca ünlü yıldız Angelina Jolie'nin eski eşi Brad pitt'e olan nefreti bitmiyor. Pitt'e açtığı şiddet davası halen devam ederken araya çocuk bakımı ve FBI girdi. FBI Pitt'i Jolie'nin tüm suçlamalarından akladı. Ortaya atılan belgelerin ve durumların inandırıcı olmadığını söyleyen FBI'nin açıklamaları sonrası Jolie davayı kaybetti. Bu durum üzerine dünya yıldızı harekete geçti. İddialara göre kimliğini değiştiren Jolie, FBI dava açtı.

angelina jolie sahte şikayetçi oldu

angelina jolie sahte şikayetçi oldu

İSİMSİZ ŞİKAYETÇİ JOLİE ÇIKTI!

Şiddet davasının peşini bırakmayan Jolie, Pitt'in çocuklarına kadar şiddet uyguladığını iddia etmişti. Jolie, Pitt'i bitirmek için birçok yola başvurdu. Bunlardan en ilginci ise Jolie, davada yer alan isimsiz şikayetçi bile oldu. Pitt'in kariyerini bitirmek için harekete geçen Jolie'nin bu hareketi herkesi şaşırttı. 

angelia jolie ve brad pitt boşanma

angelia jolie ve brad pitt boşanma

İKİLİ ARASINDAKİ DAVALAR BİTMİYOR!

Angelina Jolie'nin adımları bitmiyor. Hollywood yıldızı bu kez iş ortaklığını bitirmek için harekete geçti. Çiftin ortak oldukları şirketteki hisselerini satışa çıkartan Jolie bunun için yeniden mahkeme kapılarına gitti. 

57 yaşındaki Brad Pitt tüm iddialara rağmen beş çocuğu için talep ettiği ortak velayet hakkını kazandı. Angelina Jolie'nin tüm engellerine rağmen davayı kazanan Pitt, istediği zaman çocuklarını görebilecek. Sonuçlanan davadan Jolie memnun kalmadı. Bunun için tüm servetini harcayıp yeniden dava açacağını yakın çevresine söylediği ortaya çıktı. 

Brad Pitt ve Angelia Jolie 2014 yılında evlendi

Brad Pitt ve Angelia Jolie 2014 yılında evlendi

2014 yılında evlenen ve 6 çocuk sahibi olan Brad Pitt ve Angelina Jolie arasında sular durulmadı. Devam eden boşanma davasında Jolie ortaya şiddet iddialarını attı. Jolie, şiddete dair kanıtları toplayıp yeniden davayı başlatacağını belirtti. 

angelia Jolie ve Brad Pitt arasındaki boşanma davası sürüyor

angelia Jolie ve Brad Pitt arasındaki boşanma davası sürüyor

Angelina Jolie, dediğini yaptı ve davaya bakan hakimi değiştirdi. Daha önceki iddialara göre savcı ve avukatlara para vererek davanın seyrini değiştirmeye çalışan Hollywood yıldızı hakkındaki bu söylemler gerçek oldu. Davaya bakan hakimin verdiği ortak velayet kararı sonrası yaşanan bu değişiklik şaşırttı. 

Angelia Jolie ve Brad Pitt

Angelia Jolie ve Brad Pitt

Özellikle çocuklarının velayeti konusunda anlaşmazlık yaşayan ikili, hayranlarını şaşırtmaya devam ediyor. Jolie, mahkemeye Pitt'ten hem sözlü hem de fiziksel şiddet gördüğüne dair belgeler sundu.

FIB ve Los Angeles Çocuk ve Aile Hizmetleri tarafından soruşturulan Pitt, hakkında ortaya atılan suçlamalardan aklandı. 

ANGELİNA JOLİA KENDİNE AİT HİSSELERİ SATTI!

Boşanma davasında sonra mülk savaşı da son buldu. Angelina Jolie ve Brad Pitt arasındaki ortak mülklerde yaşanan hukuk savaşı Jolie'nin kendine ait kısımları satmasıyla son buldu. Ünlüler arasında en uzun boşanma süresini yaşayan çift, 164 milyon dolarlık şatoya sahipti. Bu şato ikilinin ortak mülkü olarak geçiyordu. Önce Jolie, mülkü tamamen almak için dava açtı. Ancak Pitt'in geri adım atmaması durumunda Jolie, kendine ait hisselerini sattı. 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Angelina Jolie kızıyla konsere gitti! O anlar sosyal medyaya damga vurdu

Dünyanın en pahalı projesi! Yüzüklerin Efendisi: Güç Yüzükleri'ne servet harcandı

İLİŞKİLİ HABER

Dünyanın en pahalı projesi! Yüzüklerin Efendisi: Güç Yüzükleri'ne servet harcandı

BİR YORUM YAPIN 0