İngiliz yönetmen Guy Ritchie'den Türkçe teşekkür

Five Eyes filminin çekimleri için Türkiye'ye gelen ve çekimlerin tamamlanmasının ardından turistik gezilerde bulunmaya başlayan İngiliz yönetmen Guy Ritche, sosyal medya hesabından Türkiye'ye özel bir paylaşımda bulundu. Ritche, sevgisini belli ettiği paylaşımında Türk halkına Türkçe olarak teşekkür etti.

Dünyaca ünlü aktör Jason Statham ile çektikleri Five Eyes filmi için bir süredir Antalya'da bulunan dünyaca ünlü yönetmen Guy Ritchie, Türkiye'de bir takım ziyaretlerde bulunuyor. Fotoğraf da çekilen Ritchie, bu anlardan bazı karelerini sosyal medya hesabından paylaştı ve Türk halkına özel olarak Türkçe olarak teşekkür ederim yazısını ekledi. Guy Ritchie'nin söz konusu paylaşımı:


 

  • İngiliz yönetmen aynı zamanda film senaryoları da yazıyor.
     
  • Disleksi rahatsızlığına sahiptir.
     
  • Kısa filmle yönetmenliğe başlamıştır.
     

Jason StathamİLİŞKİLİ HABERJason Statham'ın Aspendos paylaşımlarına milyonluk beğeni

Yönetmenlik dışında ticaretle de ilgilenen ve özel üretimini yaptığı ürünlerin imalatları için Antalya Organize Sanayi Bölgesi’ni de ziyaret eden yönetmen, Antalya OSB Başkanı Ali Bahar ile de görüşüp ürünler hakkında bilgi aldı. Ritchie'ye Başkan Ali Bahar tarafından sunum yapıldı ve Türkiye’nin yaşayan en büyük ressamlarından biri olan Devrim Erbil’in tablosu hediye edildi.

Oyuncu Beren Saat albüm çıkarıyor!

İLİŞKİLİ HABER

Oyuncu Beren Saat albüm çıkarıyor!

BİR YORUM YAPIN 0