Ünlü oyuncu Burcu Kara doğduğu evi tadilata soktu

Bursa'lı olan oyuncu Burcu Kara, İznik ilçesindeki doğup büyüdüğü köy evin, tadilat ettirdi. İşte ünlü oyuncunun doğduğu ev...

Oyuncu Burcu Kara, bir süredir yapım aşamasında olan evin çalışmalarının nihayet  sonlandığını sosyal medya hesabından duyurdu. Evin son halini yayınlayan Kara duygularını ifade etti.

Oyuncu Burcu Kara, “Yolun sonuna geldik. İnanamıyorum evin bittiğine. Hayatımın sonuna kadar içinde yaşayacağım bir mutluluk bu. Her noktasını dokunarak, özenerek yaptığımız masal evimiz. Bu küçük kız o zamanlar dayısının oğullarıyla birlikte, sapanla camlarını kırdığı evi yeniden yaptırdı. Artık burada biz, çocukluğum ve anılarımız beraber yaşayacağız. Ananem ve dedem de bizimle her an birlikte olacaklar. Canım sevdiğime bana bu yolda yoldaş ve destek olduğu için, benim köklerime ve anılarıma bu kadar kıymet verdiği için ne kadar teşekkür etsem az. İyi ki sen, hep sen, her şeyde sen. Bu süreçte hep yanımda olan, güzel dilekleri ve dualarıyla bu süreci daha da anlamlandıran tüm takipçilerime de ayrıca teşekkür ederim.” açıklamasında bulundu.

BURCU KARA DOĞDUĞU EVİ YENİLİYOR

Sosyal medya hesabından story paylaşımında bulunan oyuncu Burcu Kara, içinde büyüdüğü köy evi ile ilgili şöyle konuşmuştu: “Size büyüdüğüm köy evinden merhaba demek istedim. Ev çökmek üzere, biz de tamir etmeye karar verdik. Uzunca bir süre bununla uğraşacağız. Burası çocukluğumuzda bize kocaman gelen, farelerin cirit attığı bir evdi. Şimdi her şeyi çıkarttık ve elden geçirmeye çalışıyoruz” 

"Celalettin ve Kamil usta. Büyüdüğüm ev artık onlara emanet. Önce vicdanım sonra köklerime duyduğum sevgi ve bağlılık buradan koparamıyor beni. Evin çökmesine gönlüm hiç razı değildi. Bir delilik yapıp restorasyona karar verdik biz de. Çok iş var. Çok, zor ve maliyetli işler. Her hafta sonu gelmek zorunda kalacağımız ve aylarca sürecek detaylar. Ama burada dedesine su taşıyan, tavuklara yem veren, derede kurbağa yavrusu peşinde koşan kızı öldürmeyeceğim."

"Dedemin zeytin fıçıları. 'Kümes mi, yapsak köpek kulübesi mi?' diye düşünüyoruz. Buradan da anlaşılacağı gibi bizim aile genişleyerek büyüyecek gibi. Bugüne 'Bahar Bayramı' diyorlar. Bundan sonrası daha güzel olur mu ne dersiniz? Hepimizin kalbinde, aklında çiçekler açsın inşallah. "Zihniyet" güzelliği en önemlisi çünkü."

Mazhar Alanson hangi şarkıyı bestelediğini unuttu

İLİŞKİLİ HABER

Mazhar Alanson hangi şarkıyı bestelediğini unuttu
'Serdar Ortaç öldü' iddiasına ünlü şarkıcıdan yanıt

İLİŞKİLİ HABER

'Serdar Ortaç öldü' iddiasına ünlü şarkıcıdan yanıt

BİR YORUM YAPIN 0