Sevcan Orhan hayatının dönüm noktasını anlattı! 'Arif Sağ'ı dinledim türkücü oldum'

Şarkıcı Sevcan Orhan, 10 yaşındayken izlediği Arif Sağ konseri sonrası ‘O sahnede ben de olmalıyım” diyerek türkücü olmaya karar verdiğini açıkladı.

Türk Halk Müziği'nin sevilen ismi Sevcan Orhan, hayatının dönüm noktasını anlattı. Halk müziğini sevmenin bir yaşam biçimi olduğuna işaret eden Orhan, sanat dünyasına adım atmasında Arif Sağ'ın önemli bir rol oynadığını söyledi. "Arif Sağ hayatımın dönüm noktasıdır" diyen sanatçı, sözlerine "10 yaşındayken kendisini dinlediğim bir Harbiye Açıkhava konseri sırasında bu işi yapmaya karar verdim. 'Bir gün o sahnede olmalıyım' diye karar verdiğim andır" şeklinde devam etti.

Orhan, yaşam tarzı ve hayatıyla usta sanatçı Belkıs Akkale'yi kendisine örnek aldığını aktardı.

Şarkıcı Simge SağınİLİŞKİLİ HABERŞarkıcı Simge Sağın'ı şoke eden olay! Kabin memuru adını kullanarak...

Bir dönem, ekranda başka birini izliyor gibi olduğunu ve kendisini sevemediğini ifade eden sanatçı, "Baktım ki bu iş böyle olmayacak, ya kendin olacaksın ve kaybedeceksin ya da başka biri olup kaybedeceksin.' Ama en azından kendin olduğunda kazanabilme şansın var" dedi.

Kuruluş Osman'ın parlayan yıldızı Burak Özçivit, Türkiye'yi tanıtacak!

İLİŞKİLİ HABER

Kuruluş Osman'ın parlayan yıldızı Burak Özçivit, Türkiye'yi tanıtacak!
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0