Kumru karakteriyle Kırmızı Oda'ya damga vuran Aslıhan Gürbüz yeni imajıyla göz doldurdu!

Kırmızı Oda ile ekranlarda fırtınalar estiren Aslıhan Gürbüz'ün Kumru karakterinin diziye vedası gündeme damga vurdu. Güzel oyuncu dizideki rolünün bitmesiyle imajını tazeledi. Aslıhan Gürbüz'ün sosyal medyadan paylaştığı son hali büyük beğeni topladı.

Binnur Kaya, Tülin Özen, Burak Sevinç gibi oyuncuların kadrosunda yer aldığı Kırmızı Oda dizisinin Kumru'su olarak televizyonda fırtınalar estiren Aslıhan Gürbüz, başarılı performansı ve güzelliğiyle son dönemin en çok konuşulan oyuncularından biri oldu.  Gerçek hayat hikayelerinin anlatıldığı dizide rolü biten ünlü isim sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile veda ve teşekkürlerini dile getirmişti.

TV8'in fenomen dizisi Kırmızı Oda'nın sevilen karakterlerinden Kumru'ya hayat veren Aslıhan Gürbüz yeni imajıyla dikkat çekti. Kumru karakteri ile ekranlara dönen ve hayran kitlesini genişleten güzel oyuncu, yeni saçlarını sosyal medyadan takipçileriyle paylaştı. Aslıhan Gürbüz'ün son hali hayranlarından büyük ilgi gördü.

aslıhan gürbüzün yeni imajı

aslıhan gürbüzün yeni imajı

Ayrıca 38 yaşındaki güzel oyuncu, Kırmızı Oda dizisine vedası ile imaj tazeledi. Aslıhan Gürbüz, Instagram hesabından "Saçımdan öpesim var" yazarak saçındaki küçük dokunuşu hayranlarıyla paylaştı. Ünlü oyuncunun son hali beğeni topladı.

Özge Ulusoy'dan 'Makyajı bozmadan nasıl elbise giyiyoruz?' paylaşımı...

İLİŞKİLİ HABER

Özge Ulusoy'dan 'Makyajı bozmadan nasıl elbise giyiyoruz?' paylaşımı...
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0