Prof. Dr. Mehmet Ceyhan'dan Aleyna Tilki'ye tepki: Affedilir gibi değil!

Aleyna Tilki hakkında soruşturma başlatılmıştı. Bilgisi olmadığı halde fikri olan 20 yaşındaki popçu, bu sözleriyle Prof. Dr. Mehmet Ceyhan'ı da kızdırdı.

Geçtiğimiz aylarda "Anneme, kendime, kardeşime aşı yaptırmayacağım. Çünkü güvenmiyorum. İnsanları Corona değil de ilaçlar öldürüyor olabilir mi?" şeklindeki ifadeler kullanan Aleyna Tilki hakkında soruşturma açıldı. Bilgisi olmadığı halde fikri olan 20 yaşındaki popçu, bu sözleriyle Prof. Dr. Mehmet Ceyhan'ı da kızdırdı.Dün katıldığı bir canlı yayında Aleyna Tilki'nin tepki çeken açıklamalarını dinleyen Prof. Ceyhan, şu çıkışı yaptı:

KraliyetİLİŞKİLİ HABERKraliyet'ten ayrılan Prens Harry'nin yeni mesleği belli oldu

"Bunun sorumsuz lafları yüzünden aşı olmayıp biri ölse, sorumlusu kim olacak! Hiçbir bilgisi olmadığı, hiçbir şekilde en ufak bir araştırma yapmadığı bir konu hakkında konuşarak insanları hem yanlış yönlendirip hem de bilgilendiriyor. Ailesi hakkında da nasıl kendi böyle bir kararı verebilir! Bu sorumsuzluk, affedilir gibi değil."

Son dönemde televizyonlara çıkan herkesin de aşıyla ilgili yorumlarda bulunduğunu eleştiren Prof. Dr. Mehmet Ceyhan, "Bakıyorsunuz futbol adamları bile aşı konuşuyor. Bu konular, öyle herkesin fikrini topluma söyleyip bilgi vermeye çalışacağı konular değil" dedi.

Özge Ulusoy'dan 'Makyajı bozmadan nasıl elbise giyiyoruz?' paylaşımı...

İLİŞKİLİ HABER

Özge Ulusoy'dan 'Makyajı bozmadan nasıl elbise giyiyoruz?' paylaşımı...
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 51

rüstem 3 yıl önce

iki şarkı öttürdü diye kendini bilim üstü gören bunun gibi zavallı çoook .

Toplam 1 beğeni

Memo 3 yıl önce

Basinda hata

Toplam 1 beğeni

usta 3 yıl önce

ikincisi de son zamanda tv lerde artık hemen hemen her konuda bazı kılişeleşmiş gazeteciler var,onlar her şeyi bilirler yaparlar,yaşarlarmış gibi.artık bir kanun çıkarılmalı her konuda ehiller konuşmalı. agzı olan konuşmamalı

Toplam 1 beğeni

usta 3 yıl önce

kızcagızda kabahat yok sizide o kadar şişirseler gaz verseler sizde o gazı yediginiz sürece aynı olursunuz. hayatta gaza gelmiyecen. bildiginle yaşıyacan.

Ali 2 yıl önce

Bu kızı niye şöhret yapmaya çalışıyorlar biliyor musunuz? Yeni bir şeytan yetiştirmeye çalışıyorlar. Zavallı çiçeği burnunda dünyayı yeni tanımaya başlayan bu genci Allah ona musallat olan insan şeytanlarından korusun

Basdas 3 yıl önce

Süper starimiz İstanbul sözleşmesi iptali için ne düşünüyor,Reis e kizmis mi.Bunu da öğreneydik.

Yorumların Tümünü Okuyun