Ünlü modacı Gülşah Saraçoğlu ölümden döndü!

Ünlü modacı Gülşah Saraçoğlu son olarak korkutan bir haberle gündeme geldi. Saraçoğlu, Teşvikiye’de yürüdüğü sırada inşaattan kafasına düşen mukavvalar nedeniyle yaralandı.

Ünlü modacı Gülşah Saraçoğlu, geçtiğimiz yıllarda İstanbul Şişli'de yürüdüğü sırada ölümden döndü. Olay, 3 Ağustos günü İstanbul'da yaşandı. Saraçoğlu, saat 20:30 sıralarında Teşvikiye Caddesi'nde yürüyordu.

Modacı cadde üzerinde ilerlediği sırada yukarıdan başına bir şey düştü. Yere düşen modacı, kendisine geldiğinde üzerinde, içi kum dolu mukavva karton buldu. Saraçoğlu olayla ilgili polis merkezine giderek şikayetçi oldu.

BİZİM KUSURUMUZ YOK DEDİ

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturma kapsamında İnşaat sorumlusunun olayla ilgili ifadesine başvuruldu. 33 yaşındaki Cihan S., inşaatta o saate herhangi bir çalışma olmadığını, çalışmanın saat 18:00 sıralarında bittiğini anlattı. İnşaattan aşağıya düşebilecek uzaklıkta bir şey bırakmadıklarını anlatan görevli "Binanın içine kartonları toplamak için giren şahıslar aşağıya fırlattıkları sırada şikayetçiye denk gelmiş olabilir. Bizim olayda kusurumuz yoktur" dedi.

ADLİ PARA CEZASI

İstanbul Adli Tıp Şube Müdürlüğü, Saraçoğlu'nun basit bir tıbbi müdahale ile giderilebilecek ölçüde hafif nitelikte olduğuna dair rapor verdi. Denetçinin olayda, 1. derecede asli tam kusurlu olduğu tespit edildi. Dosya, uzlaştırma bürosuna gönderildi. Saraçoğlu uzlaşmak istemedi.

Savcılık, denetçi Cihan S. hakkında, 'Taksirle Bir Kişinin Yaralanmasına Neden Olma' suçundan dava açıldı. Asliye Ceza Mahkemesi'nde yapılan yargılamada mahkeme inşaat denetçisi Cihan S.'nin olayda kusuru olduğu gerekçesiyle bin 500 lira adli para cezasına çarptırdı.

Kuruluş Osman'da büyük veda ve bir de transfer var!

İLİŞKİLİ HABER

Kuruluş Osman'da büyük veda ve bir de transfer var!
Ünlü isim Yılmaz Morgül'e kötü haber! Annesi kansere yakalandı...

İLİŞKİLİ HABER

Ünlü isim Yılmaz Morgül'e kötü haber! Annesi kansere yakalandı...
Korksanız bile bağırmak yasak! İlginç koronavirüs önlemlerinde 'bağırmak yasak'

İLİŞKİLİ HABER

Korksanız bile bağırmak yasak! İlginç koronavirüs önlemlerinde 'bağırmak yasak'
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 4

gurbetci 3 yıl önce

sevgili gulsah haraçoglu hanima çok geçmis olsun.ve sorumlular bunun bedelini odesin .

Toplam 1 beğeni

vatan daş 3 yıl önce

mukaava düşmüş ölümden dönmüş. gazete kağıdı düşse kesin ölürdü.

Bsp 3 yıl önce

Modacıymış,

Kim? 3 yıl önce

ne zaman oldugu yada olup olmadigi bile belirsiz bir olay. Syet boylr bir olay olduysa, insaatta o saatte calisma olmasa disardan birileri buna sebep olmus olsa bile insaatin sahibi yada sorumlusu olydan mesuldur.