Hakan Ural'dan Recep Tayyip Erdoğan'a övgü dolu sözler!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı eleştirenlere seslenen Hakan Ural, “Yaptıklarından dolayı ve çocuklarımıza daha iyi bir hayat sağladığı için teşekkür etmelisiniz” dedi. İşte Ural'ın o açıklamaları...

Kanal D’nin hafta içi her sabah ekrana gelen “Neler Oluyor Hayatta” programının sunuculuğunu üstlenen Hakan Ural, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan övgü dolu sözlerle bahsetti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan için yapılan eleştirileri yersiz bulduğunu söyleyen Ural, “Erdoğan’ı neden eleştiriyorsunuz?” diye sordu.

Hakan Ural cumhurbaşkanına övgü dolu sözler

Hakan Ural cumhurbaşkanına övgü dolu sözler

“TEŞEKKÜR ETMELİSİNİZ”

Hakan Ural, “Erdoğan’a yaptıklarından dolayı ve çocuklarımıza daha iyi bir hayat sağladığı için teşekkür etmelisiniz. Adam hiçbir şey yapmasa bile yol yaptı ve o yollar sizin arsalarınızın yakınından geçince arsalarınız değerlendi.” dedi.

“EMEĞİNİN HAKKI ÖDENMEZ”

Geçtiğimiz günlerde 67’inci yaşına giren Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın doğum gününü kendi Instagram sayfasından kutlayan Hakan Ural, “Doğum günün kutlu olsun Reis, Allah tüm sevdiklerinle sağlıklı huzurlu mutlu nice uzun yaşlar kutlamanı nasip etsin. Devletine milletine emeğinin hakkı ödenmez hizmetlerin saymakla bitmez, Allah razı olsun.” notunu düşmüştü.

Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 14

merttttt 3 yıl önce

süpersin Hakan bey. Çok yaşa sayın başkanım. Allah yer ve yardımcın olsun.

Toplam 2 beğeni

Ertuğrul 3 yıl önce

Adamsın adam.Maşallah...

Toplam 2 beğeni

vatansever 3 yıl önce

Hakan Bey ADAMSIN

Toplam 2 beğeni

Hans 3 yıl önce

Durdugun yerden Reissi savunamassin, yemezler anam planlarınız yoksa ben bir şey bilmiyon, yada doğruysa dediklerin işinden olacan Hakan bey demedi deme...

Hakan 3 yıl önce

Adamsın. Bu zamanda rengini belli etmen Bile değerli

Toplam 1 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun