Acun Ilıcalı'nın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım yürekleri dağladı

Yıllar önce anne ve babasını bir trafik kazasında kaybeden Acun Ilıcalı, bu Anneler Günü'nü üzgün bir şekilde geçiriyor. Ilıcalı, anne ve babasının fotoğrafını sosyal medya hesabı üzerinde paylaşıp, "Sona ermeyecek özlemim her geçen gün artıyor" ifadelerine yer verdi.

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, sosyal medya hesabı üzerinden paylaştığı bir fotoğrafla yürekleri dağladı.

"ÖZLEMİM HER GEÇEN GÜN ARTIYOR"

Ilıcalı annesiyle babasını paylaştığı fotoğrafında, "Sona ermeyecek özlemim her geçen gün daha da artıyor.. Sana ve babama layık olmak en büyük hayalim. Tüm annelerimizin Anneler Günü kutlu olsun." notunu düştü.

acun ılıcalı anneler günü paylaşımı

acun ılıcalı anneler günü paylaşımı

ANNE VE BABASINI TRAFİK KAZASINDA KAYBETTİ

Anne ve babasını Balıkesir'de yaşanan bir trafik kazasında kaybeden Acun Ilıcalı, olaydan sonra travma geçirerek 1 yıl boyunca evden çıkmadı. Aynı kazada kemikleri kırılan Acun'ın kızı Banu ise, mucizevi bir şekilde hayatta kaldı.

Çağla Şıkel'e nazar değdi: Elimi kırdım ama iyiyim

İLİŞKİLİ HABER

Çağla Şıkel'e nazar değdi: Elimi kırdım ama iyiyim
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 3

Sebat 3 yıl önce

Tam bir öküz

3434 3 yıl önce

Sana bu nimetleri veren ALLAHA layık olmaya çalış kardeşim gerisi boş baki olan Allah.

Yildiz muzaffer 3 yıl önce

Bu Adam Tam bir medya kurnazi duygusal ve hircin yayinlar yapiyo yaptiyi yayinlarda hakareti bini bin Para cikmi masumu oynuyo