Oyuncu Didem Uzel: Sağlıkta Türkiye daha güvenli

Ünlü oyuncu ve model Didem Uzel, bir süre önce Amerika’da yaşamaya başlamıştı. Koronavirüs salgını sonrası Amerika’da sağlık sistemine güvenmediği için ailesiyle birlikte Türkiye’ye dönen Uzel, ABD'deki sağlık sistemini eleştirdi.

Didem Uzel, 1993 yılında Best Model of Turkey yarışmasında ikinci olduktan sonra renkli dünyaya adım attı. 1994 yılında Miss Turkey yarışmasında da ikincilik elde eden Uzel, ardından Avrupa Güzeli yarışmasında da derece aldı. Ünlü modacıların defilelerinde boy gösteren Uzel, birçok dizide izleyici karşısına çıktı. Uzel'in, 2012 yılında evlendiği Selim Sarı ile tanıştıktan sonra hayatı değişti ve Amerika'ya yerleşti.

didem uzel abd sağlık sistemini eleştirdi

didem uzel abd sağlık sistemini eleştirdi

Nişantaşı'nda görüntülenen Didem Uzel, "Sağlık konusunda ülkemizi daha güvenli bulunduğumuz için kesin dönüş yaptık. Bundan sonra ABD'ye sadece tatil için giderim" dedi.

Dokuz yıl Amerika'da yaşayan tescilli güzel, başından geçen ilginç olayları anlattı. Uzel, "Yeni doğum yapmıştım. Amerika'ya da yeni alışmaya başlıyordum. Oğlumu uyutup koştura koştura alışverişe gidiyordum. Bir gün yine böyle kısıtlı bir anda biraz dolaşmak ve ihtiyaçlarımı almak için dışarı çıkmıştım. Sonra farkına vardım ki cebimde cüzdanım yok. O anda yaşadığım şoku anlatamam."

"Bir de metro kartımda tek bir yön hakkım kaldığını fark ettiğimde dünyam yıkıldı. Günüm Bryant Park'ta çimenlerde oturarak geçti. Bütün gün ot yoldum. Bir yere gitmeye kalksam birinden dilenecektim, başka şansım yoktu" dedi.

GURBETTE ÇOK AĞLADIM

Uzun yıllardır Amerika'da yaşayan Uzel, salgın döneminde de ABD'de yaşanan birçok sıkıntı nedeniyle Türkiye'ye geri döndü. Uzel, "Şehir merkezinden uzakta yaşıyorduk ve kimsemiz yoktu. Bazen duvarlara bakıp ağladım. Ayrıca Amerika'da acillerdeki sıkıntıdan dolayı sorun yaşayacağımızı düşünüp ülkemize döndük. Burada güvendeyiz" diye konuştu.

Tülin Şahin’in kızının babası Portekizli Pedro de Noronha’dan Türkiye'ye hakaret!

İLİŞKİLİ HABER

Tülin Şahin’in kızının babası Portekizli Pedro de Noronha’dan Türkiye'ye hakaret!
Melis Sezen ve Barış Arduç yeni reklam ikilisi oldu

İLİŞKİLİ HABER

Melis Sezen ve Barış Arduç yeni reklam ikilisi oldu
Moda devlerinden isyan: Sanal defileyle ayakta kalamayız

İLİŞKİLİ HABER

Moda devlerinden isyan: Sanal defileyle ayakta kalamayız
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0