Çağlar Çorumlu'dan sürpriz proje müjdesi!

Kanal D'de ekrana getirilen İyi Aile Babası dizisinde Mehmet Ali karakterine hayat veren Çağlar Çorumlu'nun yeni projesi belli oldu.

İyi Aile Babası dizisinde rol alan başrollerinde Çağlar Çorumlu, Şebnem Bozoklu, Melek Baykal, Salih Kalyon ve Timur Acar'ın rol aldığı proje reytinglerde bekleneni sağlayamayınca yayın hayatına son verdi.

Birçok başarılı projede rol almış olan ve ekranların aranılan yüzlerinden olan oyuncu Çağlar Çorumlu'nun başarısızlıkla sonuçlanan İyi Aile Babası dizisinin ardından ne yapacağı merak konusu olmuştu.

İstanbul ŞişliİLİŞKİLİ HABERİstanbul Şişli'de eğlence mekanına koronavirüs baskını

Güldür Güldür Show programıyla kariyerinde büyük adımlar atan Çağlar Çorumlu dizilerde rol almak için ekibinden ayrılmıştı. Ünlü oyuncu Çağlar Çorumlu ile ilgili yeni bir gelişme yaşanırken projesi de belli oldu.

Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Çağlar Çorumlu, Caner Özyurtlu ile Ayak İşleri adlı projeye başlıyor. Yaptığı kaliteli içeriklerle dikkat çeken Gain adlı dijital platformda yayınlanacak olan dizinin diğer oyuncusu ise Güven Murat Akpınar oldu.

Güner Ümit sanatçı Zerrin Özer'e saldırıda bulunan kişiyle karıştırılmasına isyan etti

İLİŞKİLİ HABER

Güner Ümit sanatçı Zerrin Özer'e saldırıda bulunan kişiyle karıştırılmasına isyan etti
Oyuncu Nur Fettahoğlu 8 yıllık eşinden 2. kez boşandı

İLİŞKİLİ HABER

Oyuncu Nur Fettahoğlu 8 yıllık eşinden 2. kez boşandı
Haftaya damga vuran fotoğraflar!

İLİŞKİLİ HABER

Haftaya damga vuran fotoğraflar!
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

vatannn 3 yıl önce

yedi numarada ünlenmişti