Koronavirüse yakalanan oyuncu Hazal Kaya'dan ilk açıklama!

Oyuncu Hazal Kaya'nın koronavirüse yakalandığı ortaya çıktı. Haberlerin ardından sosyal medya hesabından açıklama yapan Kaya, sağlık durumu ile ilgili bilgi verdi.

Ünlü senarist Ali Atay ile evli olan ünlü oyuncu Hazal Kaya'dan kötü haber geldi. Pera Palas adlı dijital dizide başrol oynayan Hazal Kaya koronavirüse yakalandı. 

HAZAL KAYA'NIN AÇIKLAMASI!

Karantinada olan Kaya, sağlık durumu hakkında bilgi verdi.

hazal kaya koronavirüs

hazal kaya koronavirüs

HAZAL KAYA'NIN SAĞLIK DURUMU NASIL?

Evinde tedavi gören 30 yaşındaki oyuncu, "Herkese merhaba, çıkan haberler maalesef doğru. Ben çok hassas ve dikkatli olmama rağmen, bütün set çok dikkatli davranmasına rağmen Covid oldum. Ayakta geçiriyorum. Kendimi izole ettim. Aslında ağır bir grip gibi yaşıyorum. Bütün 'geçmiş olsun' mesajlarınıza çok teşekkür ederim. Beni merak etmeyin, gayet iyiyim. Böyle böyle hafif hafif atlatıyorum" ifadelerini kullandı.

Enes Batur'a Youtube'den kötü haber!

İLİŞKİLİ HABER

Enes Batur'a Youtube'den kötü haber!
Sahte hesap nedeniyle Bergüzar Korel'e soruşturma açıldı!

İLİŞKİLİ HABER

Sahte hesap nedeniyle Bergüzar Korel'e soruşturma açıldı!
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0