İsrafı sevmediğini söyleyen Cenk Eren: Böyle paralar vermek günah!

Cihangir'de objektiflere yansıyan sevilen şarkıcı Cenk Eren, dikkat çeken 7 bin TL'lik ayakkabısıyla ilgili açıklamada bulundu..

55 yaşındaki ünlü şarkıcı Cenk Eren, israfı sevmediğini ve basit şeylere paralar dökmeyi doğru bulmadığını söyledi. Ayağına giydiği ayakkabılarıyla dikkat çeken şarkıcı Eren,

7 bin TL olan ayakkabının arkadaşı tarafından doğum gününde hediye edildiğini söyledi. "Ben bu paraları vermem. Arkadaşım doğum günümde hediye etti. Hatta 'Bunu alacağına cumhuriyet altını getirseydin' dedim. 20 sene önce para veriyordum ama sahne kıyafeti dışında hiçbir kıyafete para vermem. 50-100 TL'ye öyle güzel tişörtler var ki. Terkos Pasajı'na gidin bakın neler var. Böyle paralar vermek günah!"

Ünlü isimlere FETÖ'nün en büyük finans merkezi çalışanlarından siber tuzak

İLİŞKİLİ HABER

Ünlü isimlere FETÖ'nün en büyük finans merkezi çalışanlarından siber tuzak
İlahiyatçı Prof. Dr. Mustafa Karataş koronavirüs aşısı oldu!

İLİŞKİLİ HABER

İlahiyatçı Prof. Dr. Mustafa Karataş koronavirüs aşısı oldu!

BİR YORUM YAPIN 2

tunctunc 3 yıl önce

Hadi be yaa birakin bu kelime oyunlarini.! Uygun bulmuyor´ve hediye olarak verilmi$se giyme neden giyiyorsun.? Birak hediye ayaklarini.!

ASILBEY@06ÇUBUK 3 yıl önce

Şarkıcı Cenk Eren israfa,çok pahalı giyeceklere para vermem dediğinde samimi ise tebrik ederim.Bu alemde çok büyük paralar kazanıp günü birlik yaşayan sanatçıların papucu dama atıldığında para kazanamadığı zaman, oturacak eve,yiyecek ekmeğe muhtaç duruma düşüyorlar. Zamanında çok yüksek kazanç ile bu duruma düşenlere hiç acımıyorum.

Toplam 1 beğeni