Dizinden operasyon geçiren Ajda Pekkan sağlık durumunu açıkladı

Ünlü şarkıcı Ajda Pekkan, dizlerinde kireçlenme sıkıntısı nedeniyle ameliyata alınmış ve bir süreliğine istirahate çekilmişti. Ayağa kalkması yasaklanan Pekkan, sağlık durumu hakkında açıklamada bulundu.

75 yaşındaki Süper Star Ajda Pekkan, bugüne dek enerjik sahne performansı ve fit görünümüyle magazin gündemine geliyordu. Ancak dizlerindeki kireçlenme rahatsızlığından dolayı sıkıntılı günler yaşayan Pekkan, ağrıyla baş edemeyince ameliyatla bıçak altına yatmıştı.

Yatak istirahati ile ayağa kalkması yasaklanan Pekkan'ın Bodrum'daki evini kiraya verdiği için pişman olduğu da öne sürülüyordu. Ünlü sanatçıdan sağlık durumuyla alakalı açıklama geldi. Pekkan sağlık durumunun iyi olduğunu belirterek şu ifadeleri kullandı:

'Sağ bacağımdan yaklaşık 6 yıl önce Amerika’da operasyon geçirmiştim. Bu süreçte sol bacağıma aşırı yüklendiğim için sıkıntı yaşadım. Bir hafta önce menisküs ameliyatı oldum. Gayet iyiyim ve bir hafta daha istirahat edip, albüm çalışmalarıma devam edeceğim.

Klip var, albüm çalışmalarım var. Bu problemin bitmesi gerekiyordu bitti. Kurtuldum yaşasın! Sporuma, sahne çalışmalarıma hemen başlayacağım. 14 Mayıs’ta Bodrum Günay’da sahne alacağım. Gayet iyiyim, sağlıklıyım. Bana dramatik bakmasınlar, ajitasyon yapmasınlar, zaten sevmem.'

Gönül Dağı'nın Taner'i Berk Atan koronavirüse yakalandı! Berk Atan kimdir ve kaç yaşında?

İLİŞKİLİ HABER

Gönül Dağı'nın Taner'i Berk Atan koronavirüse yakalandı! Berk Atan kimdir ve kaç yaşında?

BİR YORUM YAPIN 8

nana 3 yıl önce

kaportayla uğraşmaktan için çürüdüğünü göz ardı etti, yaşlısın iste

Ali 3 yıl önce

Çok üzüldüm.

zafer gülten 3 yıl önce

hadi yüzünü estetik yapa yapa genç görünmeyi başardın,ayaklarına ne yapacan bakalım,buğün ayak,yarın kalp yada beyin. ama o güzelleşmeye,gençleşmeye harcadığın onca parayı hayır işlerine harcasaydın ,böyle kara kara düşünmez,cennete gidecem diye sevinirdin.

AKINCI 1453 3 yıl önce

bodrumdaki evini kiraya verdigi icinmi dizleri kireclenmis ? nicin pisman olmus ? kirasimi az yoksa dizi kirecmi tutmus kiraya verdi diye, bi ögrenin bakim hadi cocuklar,cok önemli cünkü !

Veli 3 yıl önce

Ya ajda pekan kusura bakmayında artık fosilleşme zamanına az kaldı istinat duvarlarıyla ayakta duruyor .bıraksın genç kalmamın peşinse koşmasın

Yorumların Tümünü Okuyun