Basın kartı ile aşı olan Berna Laçin'e bir tepki de şarkıcı Alişan'dan!

Berna Laçin, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda basın kartı olduğu için koronavirüs aşısı olduğunu söyledi. 212'li basın çalışanı olarak aşı olan Berna Laçin'e bir tepki de Alişan'dan geldi.

Oyuncu Berna Laçin, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda basın kartı olduğu için koronavirüs aşısı yaptırdığını söyledi.

50 yaşındaki Laçin'in basın kartından dolayı aşı yaptırmasına tepkiler büyürken bir eleştiri de Alişan'dan geldi.

50 yaşındaki Laçin'in basın kartından dolayı aşı yaptırmasına tepkiler büyürken bir eleştiri de Alişan'dan geldi. Ünlü türkücü Alişan da aylar önce gönüllü olarak aşı yaptırmıştı. O dönem Berna Laçin'in annesinin kendisi ile ilgili sözlerini hatırlatan Alişan, Laçin'e şu sözlerle tepki gösterdi: "Ben test aşamasında gönüllü olduğumda, anneniz sormuştu ya 'Alişan nasıl aşı oldu?' diye... Siz aşı olduğunuzda da anneniz sordu mu size, 'Kızım ne zaman gazeteci oldun?' diye Berna Hanım..."

Çukur'un Yamaç'ı Aras Bulut İynemli 'Çukur Ormanı' projesini duyurdu!

İLİŞKİLİ HABER

Çukur'un Yamaç'ı Aras Bulut İynemli 'Çukur Ormanı' projesini duyurdu!
Oyuncu Sermiyan Midyat kahve uğruna yasakları çiğnedi!

İLİŞKİLİ HABER

Oyuncu Sermiyan Midyat kahve uğruna yasakları çiğnedi!
Sen Çal Kapımı dizisinde Pelin Uluksar sürprizi!

İLİŞKİLİ HABER

Sen Çal Kapımı dizisinde Pelin Uluksar sürprizi!
Serenay Sarıkaya ve Kıvanç Tatlıtuğ'dan milyonluk anlaşma!

İLİŞKİLİ HABER

Serenay Sarıkaya ve Kıvanç Tatlıtuğ'dan milyonluk anlaşma!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 14

ÖNCE VATAN 3 yıl önce

bunun karakteri ne zaman düzeldi bu düzenbazın evet bu nasıl bası kartıyla aşı oldu bu bu devleti vatanın küçümseyen sahtekar değil mi bir insan utanır sıkılır ama bir insanda utanma sıkılma arlanma yoksa yüzüne tükürsen bunun gibiler yarabbi şükür der bunlar ve inşalah maşşallah yok çukulata bu dalgamı geçiyor

Toplam 1 beğeni

ali 3 yıl önce

başka başka suçundan içeri girerse gazeteci hapse atılıyor diye feryat etmek için yan meslek seçilmiş bence

Toplam 1 beğeni

ayhan akcan 3 yıl önce

iyi koymuş lafı helal olsun alişana

Toplam 1 beğeni

misafir 3 yıl önce

Her fırsatta mevcut hükümeti eleştiriyorsun,aşıya geldi mi hemen fırsat bu fırsat aşıya koşmuşsun,o medya kartınıda otopark parası vermemek ve basının ayrıcalıklarından faydalanmak için almışsındır,kesin..!

Toplam 1 beğeni

Aylin 2 yıl önce

Hukumeti elestirdi diye vergisi veren birisi haklarindan faydalanmayacak mi? Napsin herkes sizin gibi beynini kiraya mi versin? Vergimizi veriyoruz ve ulke icin calisiyoruz. Sen napiyorsun yalaklik disinda

Toplam 0 Beğeni

doğrucu 3 yıl önce

oğlum, sende askerden yırtmak için profesyonel futbolcu olmuştun ya, hatırla... (Bu eleştirim Berna L.ye destek anlamı taşımamaktadır.)

Toplam 1 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun