Ece Erken'den oğlu Eymen'e duygusal mesaj: Belki mükemmel bir anne değilim ama...

Ünlü sunucu Ece Erken, oğlu Eymen'in doğum günün sosyal medya hesabından yaptığı duygusal bir paylaşımla kutladı.

Söylemezsem Olmaz programından ayrılan ve özel hayatıyla sık sık gündeme gelen Ece Erken, oğlu Eymen'in doğum günün kutladı. Sosyal medya hesabından duygusal bir paylaşımda bulunan Erken, şu ifadeleri kullandı:

"Benim gözümün nuru, can, yol, hayat arkadaşım... 7 nisan... Ne çabuk geçti 6 yıl ama dolu dolu, her anını yakalayabildiğim, beraber geçirebildiğim için şükürler olsun. Tek başıma büyüttüm gibi gözükse de anneciğimin, babacığımın hakkını ödeyemem, Allah onlardan razı olsun. Beni, bizi hiç yalnız bırakmadılar, abiciğim ve ailesi uzaktan da olsa hep destekti ve 6 yaşına getirdik Eymenikoyu, oğlum ve tüm çocuklar daha nice mutlu ve sağlıklı yıllar geçirir inşallah. Rabbimin değerli emaneti oğluma belki mükemmel bir anne değilim ama elimden geldiğince iyi bir anne olmaya çalıştım ve çalışacağım... İyi ki doğdun canım oğlum"

 

Ebru Şallı'dan Demet Akalın'a Tiktok göndermesi!

İLİŞKİLİ HABER

Ebru Şallı'dan Demet Akalın'a Tiktok göndermesi!
Osman Müftüoğlu: Salgın kontrolden çıktı mı?

İLİŞKİLİ HABER

Osman Müftüoğlu: Salgın kontrolden çıktı mı?
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0