Nafaka ödemeyen oyuncu Kaan Girgin'e hapis şoku!

Ünlü oyuncu Kaan Girgin, eski eşi Seran Göçer'e mahkemece hükmedilen nafakayı ödemeyi gerekçesiyle hapis yatacak.

Bir döneme damga vuran ve şu sıralar gözlerden uzak bir yaşam süren oyuncu Kaan Girgin hapis cezasına çarptırıldı.

Ünlü oyuncu Kaan Girginle bir dönem evli olan Seran Göçer, avukatı Özlem Yazıcıoğlu aracılığıyla mahkemeye başvurarak kızının kendi soyadını kullanması için dava açmıştı.

2008 yılında 3 yıllık evliliklerini sonlandıran tarafların bugün 14 yaşında olan kızları S.G.’nin velayeti ise anneye verildi.

NAFAKAYI ÖDEMEYEN ESKİ EŞİNİN CEZALANDIRILMASINI İSTEDİ

Göçer, kızının kendi soy ismini kullanması için açtığı davayı kazandı. Göçer ayrıca Kaan Girgin’in çocuğuna mahkemece hükmedilen nafakayı ödemediğini öne sürerek cezalandırılmasını istedi.

KAAN GİRGİN'E 'TAYZİK HAPSİ' KARARI

Hürriyet'in haberine göre; İstanbul İcra Ceza Mahkemesi, sanık Girgin’in Nafaka hükümlerine uymamak suçundan 3 ay tazyik hapsi ile cezalandırılmasına karar verdi.

Seran Göçer’in avukatı Özlem Yazıcıoğlu, "Kaan Girgin’in çocuğuna ödemediği 200 bin lirayı aşan nafaka borcu bulunmaktadır" açıklamasını yaptı.

kaan girgin hapis yatacak

kaan girgin hapis yatacak

BABASINI 1-2 DEFA GÖRDÜK

Kaan Girgin ile 13 yıl önce anlaşmalı boşanan Göçer'in dava dilekçesinde şu ifadeler yer aldı: "Tarafların bugün 13 yaşında olan çocuğu S.G.'nin velayeti anneye verilmiştir. Ancak S.G. bugüne kadar sadece 1 ya da 2 defa babasını görmüştür. Çocuğun annesiyle soyadının farklı olması gerek okulunda, gerekse sosyal yaşamında büyük sıkıntı yaşatmaktadır." Mahkeme, küçük S.G.'nin soyadının annesinin soyadı 'Göçer' olarak değiştirilmesine karar verdi.

Arka Sokaklar'da şoke eden veda! Engin mi şehit oluyor?

İLİŞKİLİ HABER

Arka Sokaklar'da şoke eden veda! Engin mi şehit oluyor?

ETİKETLER

Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 2

sen 3 yıl önce

cok dogru bir karar ne demek 13 yılda 1veya 2 defa gormek boylesine babamı denir herseyiyle kadın ugrasacak birde soyisim sıkıntısı yasayacak

Toplam 1 beğeni

Rebelboy1903 3 yıl önce

O Zaman Baba Hanesini de Boş Bırakın Olsun Bitsin...!

Toplam 2 beğeni