Bergüzar Korel'den işletmeci kadınlara ücretsiz reklam!

Ünlü ve güzel oyuncu Bergüzar Korel, küçük işletmeci kadınlara sürpriz yaparak büyük bir destek projesine imza attı.

Instagram'da 1,8 milyon takipçisi olan ünlü oyuncu Bergüzar Korel, küçük işletmeci kadınlara sürpriz yaparak büyük bir destek projesi gerçekleştirdi. 3 bine yakın hesap arasından gıda, kıyafet, aksesuar, oyuncak gibi ürünler üreten 10 küçük işletme sahibi kadın belirlendi. Seçimlerde işletmelerin reklam faaliyetine ihtiyaç duyacak kadar küçük olması, ürettikleri ürünlerin kalitesi, sosyal bir fayda amacı gütmesi gibi kriterler belirleyici oldu.

Ünlü şarkıcı Ebru YaşarİLİŞKİLİ HABERÜnlü şarkıcı Ebru Yaşar'dan bomba yeni albüm!

bergüzar korel kadınlara destek projesi

bergüzar korel kadınlara destek projesi

Korel, ürünleri denedi ve ürünlerin tanıtımı için kamera karşısına geçti. Oyuncu, projeyle ilgili şunları söyledi: “Kadınlardan güç ve ilham alıyorum, bir kadın olarak sizinle gurur duyuyorum. El emeği göz nuru birçok işler yapıyorlar. En çok zorlandıkları şeylerden birinin etkili reklam yapmak olduğunu fark ettim. Bu zor dönemde canla başla üreten, çalışan kadınları gördükçe çok mutlu oluyorum. Bu küçük işletmelerden alışveriş yapalım.”

bergüzar işletmeci kadınlara destek

bergüzar işletmeci kadınlara destek

Projenin destekçisi olan VISA Türkiye’nin Güneydoğu Avrupa Pazarlama Başkanı Birim Gönülşen ise “İstiyoruz ki küçük işletmelerin sesi hiç kesilmesin, hayatımızdaki yerleri eksilmesin” dedi.

Koronavirüs bir sanat güneşini daha söndürdü! Zeki Çetin hayatını kaybetti

İLİŞKİLİ HABER

Koronavirüs bir sanat güneşini daha söndürdü! Zeki Çetin hayatını kaybetti
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 2

Türkiye 3 yıl önce

Gezici ne olacak alkislamayin bile

Ali 3 yıl önce

Berguzar ve kocası bu iki vatan hainini de diye haber yaparsınız. Bu adileri unutturun yalnız kalsınlar belki o zaman ülkemizden defolup giderler