Oğuzhan Koç ile Demet Özdemir'den evlilik yolunda ilk adım!

Oğuzhan Koç'la evlilik yolunda adım atan ünlü oyuncu Demet Özdemir, müstakbel kayınvalidesi Kıymet Koç'un isteği üzerine aile bireyleriyle tanışacak.

Ocak ayında birlikte olduklarını açıklayan Oğuzhan Koç-Demet Özdemir'in ilişkisi adım adım evliliğe gidiyor. Yakın arkadaşları İbrahim Büyükak ve Eser Yenenler'in mutlu bir aile babası olması Oğuzhan Koç'u da harekete geçirdi. Çifte yakın kaynaklardan edinilen bilgilere göre; ikili ciddi olarak evliliği düşünmeye başladı. 

Diğer taraftan Koç'un annesi Kıymet Yalçın Koç, Özdemir'i Instagram hesabından takip etmeye başladı. Özdemir de anında müstakbel kayınvalidesini takibe aldı. Kıymet Hanım'ın oyuncuyla yemekte buluşmak istediği öğrenildi. Şimdilik sanal alemde tanışan Kıymet Hanım ve Özdemir'in, buluşma sonrası aralarındaki ilişkinin hangi seviyeye taşınacağı merak konusu oldu.

Yeni single çalışması 'Bence de Zor'u çıkan Oğuzhan Koç'a Demet Özdemir, sosyal medya hesabından destek verdi. Şarkıyı Instagram hesabından yayınladı.

Ünlü oyuncu Tuvana Türkay'ın tuhaf halleri! Kimse tanıyamadı!

İLİŞKİLİ HABER

Ünlü oyuncu Tuvana Türkay'ın tuhaf halleri! Kimse tanıyamadı!
Ünlü müzisyen Levent Altındağ hayatını kaybetti!

İLİŞKİLİ HABER

Ünlü müzisyen Levent Altındağ hayatını kaybetti!
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

12345 3 yıl önce

Çok yakışıyor sunuş mutluluklar dilerim