Osmaniye'de garip bir olay! Fenomen Sefa Kındır'ın yaptığı uçak...

Tehlikeli videolarla tanınan sosyal medya fenomeni Sefa Kındır, bu sefer de video çekmek için tasarladığı uçağı test etmek için havalandı.

Osmaniye'de sosyal medya fenomeni Sefa Kındır, video çekmek için tasarladığı uçağı karayolunda test ederken rüzgarında etkisiyle birden havalanan uçak yere çakıldı. İnsansız Hava Aracı (İHA) düştüğünü zannedip kaza yerine koşan çevredeki vatandaşlar gördükleri karşısında şaşkına dönerken, kaza geçiren fenomen ise yaşadığı garip olayı soğukkanlılıkla anlattı.

HAVALANDIKTAN SONRA YERE ÇAKILDI

Uçak yapma hayali olan Kındır, 300 CC'lik motor kullanarak bir uçak tasarladı. Tasarladığı uçağı Güney Çevre Yolu'nda test etmek isteyen fenomen, işlerin ters gitmesi ve rüzgarında etkisiyle direksiyon hakimiyetini kaybetti. Yaklaşık 80 kilometre hıza ulaşan uçak, birden havalandı.

Yoldan çıkan ve bariyerlere çarpan uçak yere çakıldı. "İnsansız Hava Aracı" düştüğünü zanneden çevredeki vatandaşlar hemen kaza yerine koştu. Vatandaşlar gördükleri karşında şaşkınlıklarını gizleyemezken, kazanın şokunu üzerinden atlatamayan fenomen de çevresine biriken insanları görünce şaşkınlığını gizleyemedi. Yaşanan garip kazayı yara almadan atlatan fenomen, kaza anını heyecanlı bir şekilde çevresindeki vatandaşlara anlattı.

Ünlü şarkıcı Murat Boz koronavirüse yakalandı

İLİŞKİLİ HABER

Ünlü şarkıcı Murat Boz koronavirüse yakalandı
Antikor testi önemli midir? Antikor yüksekliği ne zamana kadar devam eder?

İLİŞKİLİ HABER

Antikor testi önemli midir? Antikor yüksekliği ne zamana kadar devam eder?
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 10

Ahmet 3 yıl önce

Bu yolda devam, sonunda layığını bulursun. Bir şekilde uçarsın merak etme. Bu güruhun sonunda nasıl bir değişim geçireceğini çok merak ediyorum.

Yusufcan 3 yıl önce

Hazerfen

cem 3 yıl önce

Devam kardeş. pes etmek yok. Düşe kalka birgün hayallerim-n gerçek olur inşallah

Akın 3 yıl önce

Milletin hayatını tehlikeye atanlar cinayete teşebbüsten yargılanmalı. Bunlar herşeyi yapabileceklerini sanıyorlar. Bir ders almaları şart.

ali er 3 yıl önce

çok fazla dizi izlemenin sonu bu olsa gerek

Yorumların Tümünü Okuyun