Mavera ile ekrana dönen Zara'nın annesi olay oldu!

En son ‘Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz' dizisinde yer alan Zara, uzun bir aradan sonra ekranlara geri döndü. Şarkıcı Zara'nın annesini görenler şoke oldu. Zara'nın annesine beğeni ve yorum yağdı.

Ramazan ayında Mavera adlı diziyle ekrana dönen Zara estetikli haliyle gündemden düşmüyor. Değişimine dair sık sık sosyal medyada dikkat çeken Zara sosyal medyayı aktif kullanıyor. Zara'nın paylaşımlarından annesi de kendi kadar dikkat çekiyor. Şarkıcı Zara'nın annesi ile olan paylaşımları rekor beğeni alıyor. 

Zara 'mavişim' diye sevdiği güzel gözlü annesi ile sıkça vakit geçiriyor.

Çoğu takipçi annesinin çok güzel olduğunu söylerken estetiksiz olsa kendisinin de bu kadar güzel yaşlanacağını dile getirdi. Bazı takipçiler ise "Annesinin kızı" yorumları yaparken bazı takipçiler "Annen senden güzel" yorumları yaptı.

 

SETE ÇIKTI!

Zara, TRT 1'de Ramazan ayı boyunca ekrana gelecek olan, Hâce Ahmed Yesevi'nin destansı hikâyesini anlatan 'Mavera' dizisiyle anlaştı. Oyuncu geçtiğimiz günlerde çekimler için sete çıktı.

Ünlü şarkıcı Zara, 8 yaşındaki kızı ile alışverişte görüntülendi. TRT1 ekranında Ramazan ayı boyunca yayınlanacak olan Mavera isimli dizide rol alan Zara herkesi şaşırtmaya geliyor. Mavera isimli dizi geçtiğimiz yılın yaz aylarında Konya’da çekilmişti. 

12 Nisan Pazartesi gününden itibaren hafta içi her gün TRT1 ekranında saat 23.45’te yayınlanacak olan dizi hakkında konuşan Zara, şunları söyledi: “Pandemiden dolayı herkes kendi evinde saklanıyor. Duae ediyoruz, bu süreç geçsin diye. Bu arada yeni dizim başlıyor. Çok güzel bir dizi oldu. Volkan Konak’ın programını da çektik, çok güzel oldu.” 

Diziyi geçen yaz ayında çektiklerini ve 26 bölüm süreceğini anlatan Zara, “Çok güzel oldu, çok şahane bir ekip. Tiyatrocuların çoğunlukta olduğu, olağanüstü başarılı insanlarla beraberdik. Senaryo çok güzeldi, yönetmenimiz şahaneydi” dedi.

Şarkıcı Berkay'ın dikkat çeken terlikleri! Fiyatı dudak uçuklattı...

İLİŞKİLİ HABER

Şarkıcı Berkay'ın dikkat çeken terlikleri! Fiyatı dudak uçuklattı...
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 1

İBRAHİM 2 yıl önce

zarada olmasa filim olmayacak her filimde var