Ünlü şarkıcı Mehmet Erdem hakkında kabin görevlisine saldırdı iddiası

Ünlü şarkıcı Mehmet Erdem hakkında Türkiye - Amerika uçağında yolculuğu esnasında kendisiyle geç ilgilendiği için bir kabin memurunu darp ettiği ve uçakta bulunan diğer yolculara zor zamanlar geçirttiği iddiaları ortaya atıldı.

Ünlü şarkıcı ve müzisyen Mehmet Erdem hakkında şaşırtan bir iddia ortaya atıldı. Takvim'in haberine göre; İstanbul'dan Chicago'ya uçan sanatçı Mehmet Erdem, alkolü fazla kaçırmasının da etkisiyle bulunduğu uçakta olay çıkardı. Yerinden kalkan Erdem iddiaya göre kendisiyle geç ilgilenen / ilgilenmeyen kabin memuruna fiziki müdahalede bulundu.

Kafalar grubu üyelerine hapis cezası! Fenomenler şokta...İLİŞKİLİ HABERKafalar grubu üyelerine hapis cezası! Fenomenler şokta...

Erdem'in istediği alkollü içeceğin geç gelmesine sinirlendiği iddia edildi. Kendisiyle aynı sınıfta uçan yolcular tarafından sakinleştirilmeye çalışılan Erdem'in sözlü tartışmaya devam ettiği Business sınıfındaki diğer yolculara da korku dolu anlar yaşattığı da iddialar arasında. Erdem tarafından ise konuyla alakalı bir açıklama gelmedi.

Gülçin Santırcıoğlu'nun acı günü... Babası vefat etti

İLİŞKİLİ HABER

Gülçin Santırcıoğlu'nun acı günü... Babası vefat etti

BİR YORUM YAPIN 30

Barış 3 yıl önce

İsin içinde alkol var

Kurt bey 3 yıl önce

Kim bu be unlu sanatcimi tanimiyorum

gurhan 3 yıl önce

Bu dingilleri sanatçı diye çıkarıyorlar milletin önüne. İnsanlıktan, adamlıktan nasibini almamışları.

Ali 3 yıl önce

Her önüne geleni her şarkı söyleyeni ünlü diye sunarsanız..Medya gazıyla çıktıkları manşetleri kötü tarafları magazin insanları haline gelerek süslerler.

ÜLKÜCÜ 3 yıl önce

İsmini ilk defa duydum, nasıl ünlüyse. Ya da neyle ünlüyse.

Yorumların Tümünü Okuyun