Efsanevi oyuncu Joseph Siravo hayatını kaybetti!

The Sopranos dizisinde hayat verdiği Johnny karakteri ile hafızalarda yer edinen Joseph Siravo'dan kötü haber geldi. Kanserle mücadele eden Joseph Siravo hayatını kaybederken ölüm haberini kendisi gibi oyuncu olan Garry Pastore duyurdu.

The Sopranos dizisi ile hafızalara yer edinen 65 yaşındaki Joseph Siravo kanser nedeniyle hayatını kaybetti. Ünlü oyuncunun ölüm haberini Garry Pastore duyurdu.

Siravo hakkında paylaşım yapan Pastore şu ifadeleri kullandı: 'Huzur içinde uyu arkadaşım, müthiş bir savaş verdin, seni özleyeceğim, öbür tarafta görüşürüz. O gerçek bir centilmendi, onunla karşılıklı bir bağ ve samimiyet bulduğum için çok şanslıyım. Oyunculuk onun için her zaman bir bir tutku olmuştur. Böyle bir dünyada gerçek arkadaşlar bulmak zordur. Ben, Joe, Michael Rispoli ve Jimmy Gandolfini hep birbirimizi destekledik'

Gülçin Santırcıoğlu'nun acı günü... Babası vefat etti

İLİŞKİLİ HABER

Gülçin Santırcıoğlu'nun acı günü... Babası vefat etti
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0