CZN Burak mobil oyunu piyasaya sunuldu! Burak Özdemir sosyal medyada tanıttı

Tüm vaktini Dubai'de açtığı restoranına harcayan CZN Burak, Dubaili oyun şirketi Boss Bunny ile bir oyun için ortaklık kararı aldı. Sosyal medya hesabından yaptığı duyuruyla çıkardıkları oyunu anlattı.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Ünü Türkiye sınırlarını aşan ve vaktinin çoğunu Dubai'de yer alan restoranında geçiren ünlü şef CZN Burak, Dubai merkezli mobil Hyper & Casual oyun şirketi Boss Bunny ile partnerlik anlaşması imzaladı. 'CZN Burak Dünyası' oyunu 25 Kasım'da tüm platformlarda piyasaya sunuldu.

Yaptıkları anlaşma sonucu kurdukları oyunu sosyal medyada paylaştığı videoda anlattı:

OYUN PİYASAYA SUNULDU

Boss Bunny'nin LinkedIn'den yaptığı açıklama ile duyurulan işbirliğine göre oyun firması ile CZN Burak, her yaştan insana hitap etmesi planlanan bir mobil oyun piyasaya sunuldu.

Piyasaya sunulmuş olan oyun şimdiden Burak Özdemir'in hayranları tarafından indirilmeye başlandı bile. Özdemir, oyunu şu şekilde tanıttı:

"BİRLİKTE ÇALIŞMAKTAN HEYECANLIYIZ"

Çalışmaya yeni başladıkları sıralarda; Instagram'da 21,7 milyon takipçiye sahip olan CZN Burak'ın küresel pazarlarda CZNBURAK ve alt markalarına sahip olan Dives Holding'in başkanı Rizgar Sak, da "Süper Kahraman Şef Burak'ın eğlenceli dünyasını çevrimiçi bir oyunda tanıtmak için Boss Bunny Games ile birlikte çalışmaktan dolayı heyecanlıyız. Ekibimizin ve Boss Bunny ekibinin çabaları sayesinde oyunun birçok özellik ve nitelikleri içereceğine ve hepimizin hafızalarına kazınacağına inanıyoruz." ifadelerini kullanmıştı.

CZN Burak ameliyat sonrası sağlıklı günlerine geri döndü

İLİŞKİLİ HABER

CZN Burak ameliyat sonrası sağlıklı günlerine geri döndü
CZN Burak büyüdükçe büyüyor! Dubai'de yeni mekan açtı

İLİŞKİLİ HABER

CZN Burak büyüdükçe büyüyor! Dubai'de yeni mekan açtı
CZN Burak yürekleri ağızlara getirdi!

İLİŞKİLİ HABER

CZN Burak yürekleri ağızlara getirdi!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 2

Fatma Nur 2 yıl önce

Bir Turk ismiyle olsaydı ne olurdu

hknslh 2 yıl önce

bir çok Türk firması varken neden dubaili birini seçti acaba?

Toplam 2 beğeni