Fahriye Evcen'in kız kardeşi Ayşe Evcen, Karan'la pozunu yayınladı! Ayşe Evcen kimdir?

Oğlu Karan'ı geçtiğimiz yıl kucağına alan güzel oyuncu Fahriye Evcen'in ailesi de merak ediliyor. Evcen’in ablası Ayşen Evcen ile benzerlikleri herkesi şaşırttı.

Fahriye Evcen ve Burak Özçivit dizi aşkını gerçek hayata taşıyan ünlülerden. Burak Özçivit ile güzeller güzel eşi Fahriye Evcen'in mutlulukları her zaman parmakla gösteriliyor. Büyük bir hayran kitlesine sahip olan oyuncu çift Burak Özçivit ile Fahriye Evcen hayatlarıyla da markajda. 2019'un Nisan ayında oğulları Karan'ı kucaklarına alan çift sosyal medyadan sık sık özel hayatlarıyla ilgili paylaşım yapmayı ihmal etmiyor.  Oyunculuk kariyerinin zirvesinde olan ve pek çok kişinin hayranlığını kazanmış olan güzel aktris Fahriye Evcen’in birbirinden güzel üç kız kardeşi olduğunu biliyor muydunuz? Ünlü oyuncunun Ayşe, Demet ve Neşe adından 2 kardeşi daha bulunuyor.

ayşe evcen

ayşe evcen

Fahriye Evcen'in ablası Ayşen Evcen, yeğeni Karan ile bu karesini Instagram hesabından paylaştı.

Demet Akalın'dan arkadaşlarıyla türbe ziyareti

İLİŞKİLİ HABER

Demet Akalın'dan arkadaşlarıyla türbe ziyareti
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0