Gigi Hadid'den kızı Khai'ye nazar boncuğu!

Geçtiğimiz aylarda Türkiye'ye gelen Gigi ve Bella Hadid'in babası Mohamed Hadid, İstanbul'dan satın aldığı nazar boncuklu bilekliği torunu Khai'nin koluna taktı.

Ünlü top model Gigi Hadid ise babasının kızına hediye ettiği künyeyi sosyal medya hesabından paylaştı. 

Enis Arıkan ekranlara dönüyor! Camdaki Kız dizisiyle el sıkıştıİLİŞKİLİ HABEREnis Arıkan ekranlara dönüyor! Camdaki Kız dizisiyle el sıkıştı

Babası Mohamed Hadid ile birlikte NewYork'ta müze gezerek kültürel bir gezi yapan Gigi Hadid'in paylaşımına çok sayıda beğeni ve yorum geldi.

Ünlü doktor Mehmet Öz kız kardeşi Nazlım Suna Öz'le bu kez kira kavgası başladı!

İLİŞKİLİ HABER

Ünlü doktor Mehmet Öz kız kardeşi Nazlım Suna Öz'le bu kez kira kavgası başladı!
Alp Navruz Ada Masalı dizisiyle ekranlara dönüyor!

İLİŞKİLİ HABER

Alp Navruz Ada Masalı dizisiyle ekranlara dönüyor!
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0