'İyi Ki Varsın Eren' filmi 1 Ocak'ta vizyonda!

Terör örgütü PKK'nın Trabzon Maçka'daki hain saldırısı sırasında şehit düşen Eren Bülbül'ün hayatı film oldu. TRT ortak yapımın "Kesişme; İyi ki Varsın Eren” adıyla yapılan filmin vizyon tarihi belli oldu.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

TRT yapımcılığıyla hazırlanan İyi Ki Varsın Eren filminin çekimleri ve montaj süreci yaklaşık bir yılda tamamlandı. Filmin ekibi izleyiciyle buluşma tarihini açıkladı. Şehit Eren Bülbül'ün 1 Ocak olan doğum gününde vizyona girecek. Aile vizyon tarihini bu anlanmlı güne denk getirdikleri için teşekkür etti.

TRT Genel Müdürü Mehmet Zahid Sobacı, bugün devam eden filmin çekimlerine gitti. Mustafa Uslu ile beraber ortak yapımla çekilen film için teşekkür etti. Ölümünün 4. yılında anılan Eren Bülbül ve Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik'in hafızalara kazınan kahramanlıkları filmle unutulmaz hale gelecek. Film 29 Ekim Cuma günü yani Cumhuriyetin 98. yıl dönümünde yayınlanacak. Sobacı, “Şehitlerimiz Eren Bülbül ve J.Asb. Ferhat Gedik’i dünyanın kalp hafızasına mühürlemek için yola çıktık. Çekimlerde sona yaklaşırken, TRT ortak yapımı ‘Kesişme; İyi ki Varsın Eren’ filminin 2. fragmanı şehadetlerinin 4. yılında sizlerle. Rahmet ve minnetle... #iyikivarsınEren” şeklinde konuştu. 

Trabzon Maçka ilçesinde teröristleri fark edip askerleri uyarmaya çalışan Eren, hain pusu da PKK'lılar tarafından öldürülmüştü. Günler sonra fark edilen sosyal medya hesabından 'Kimse de iyi ki varsın Eren' paylaşımı ise yürekleri dağlamıştı.

iyi ki varsın eren paylaşımı

iyi ki varsın eren paylaşımı

Eren Bülbül’le birlikte şehit olan Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik'i anmak için hazırlanan filmde 'İyi Ki Varsınız' denilecek. Yapımcılığını Mustafa Uslu'nun üstlendiği filmin yönetmen koltuğuna Özer Feyzioğlu oturdu. Müziği ise Fahir Atakoğlu'na aittir.

eren taşdelen

eren taşdelen

15 yaşındaki şehit Eren Bülbül'ü oynayacak olan isim Eren Taşdelen oldu. Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik'i ise İsmail Hacıoğlu oynadı. Oyuncunun isim benzerliği ise hayranların hoşuna gitti.

Reynmen'den kötü haber! Sosyal medyadan duyurdu...

İLİŞKİLİ HABER

Reynmen'den kötü haber! Sosyal medyadan duyurdu...
Kerem Alışık'ın sanat açıklaması takdir topladı!

İLİŞKİLİ HABER

Kerem Alışık'ın sanat açıklaması takdir topladı!

BİR YORUM YAPIN 1

Berkcan Gedik 2 yıl önce

TRT 9 ülkede yayınlacağını söylemiş. böyle bir durum film sektörümüze büyük yarar sağlayacaktır. ayrıca şehit kardeşimiz cesur eren bülbülün hayatının anlatıldığı bu güzel film asla kaçırılmaz