Feyza Aktan ve Özcan Deniz'in şiddet sahneleri dikkat çekti!

Ünlü oyuncu Özcan Deniz'in kaleme alıp yönetmenliğini üstlendiği Senkron dizisi izleyici ile buluştu. Pandemi döneminde Feyza Aktan ile çekimlerini gerçekleştirdiği Senkron dizisindeki şiddet sahneleri dikkat çekti.

2018 yılında evlenip oğulları Kuzey'i kucaklarına almalarının ardından 15 ay evli kalan Özcan Deniz ve Feyza Aktan boşanma kararı aldı. Yollarını ayıran ikili oğulları için karantina günlerini birlikte geçirdi. Pandemi sürecinde dizi çeken Özcan Deniz eski eşi Feyza Aktan'a başrol olarak yer verdi. Gain'de yayınlanan Senkron adlı dizinin gerçek hayatla benzerlikleri izleyiciyi şaşırtırken Özcan Deniz ve Feyza Aktan'ın şiddet sahneleri dikkat çekti.

Özcan Deniz ve Feyza Aktan velayet davasına katıldı!İLİŞKİLİ HABERÖzcan Deniz ve Feyza Aktan velayet davasına katıldı!

senkron dizisinin konusu

senkron dizisinin konusu

Senkron'da Feyza Aktan eşinden şiddet gören Mina karakterine hayat verirken Özcan Deniz'de velayet davası açan Sedat karakteri ile izleyici karşısına çıkıyor.

Sedat, Mina'nın 'Bana şiddet uyguluyorsun. Artık psikolojim kaldırmıyor. Psikolojik sorunların var. 'Git tedavi ol' diyorum ama bunu umursamıyorsun' sözlerini duymazdan gelerek eşini öldürüyor.

Dizideki velayet konusu ve Feyza Aktan'ın 'Özcan Deniz bana şiddet uyguluyor' iddiasının benzerliği izleyenlerin dikkatinden kaçmadı.

SENKRON DİZİ KONUSU

Türk yapımı olan dizi, bir çiftin hayatında değişen sıra dışı olayları konu alıyor. Distopik bir evrende geçen senkron dizisi hiç ummadıkları bir zamanda paralel evrene geçiş yapan ikiliyi anlatıyor. İkilinin başından geçenler gerginliğe sebep oluyor.

Gerçek hayatta da merak edilen varlığından habersiz olduğumuz paralel evren dizi de hakimiyetini alırken kafalarda soru işaretlerini arttırıyor. Çifti bu kadar ele alan paralel evren yoksa seyircileri daha da korkması için bir neden olabilir mi?

SENKRON DİZİSİ OYUNCULARI

Senkron dizisi oyuncu kadrosunda, Özcan Deniz, Feyza Aktan, Cansel Elçin, Uygar Özçelik, Zeynep Tuğçe Bayat, Kuzey Deniz, Emre Akkuş, Melis Gürhan, Semra Dinçer ve Mazlum Kiper gibi isimler yer alıyor.

Oyuncu Nihal Yalçın'dan gelen peşpeşe iki acı haber! Biri amcası diğeri...

İLİŞKİLİ HABER

Oyuncu Nihal Yalçın'dan gelen peşpeşe iki acı haber! Biri amcası diğeri...
Teşkilat dizisinde koronavirüs paniği! Deniz Baysal Yurtçu ve Nihat Altınkaya koronavirüs oldu!

İLİŞKİLİ HABER

Teşkilat dizisinde koronavirüs paniği! Deniz Baysal Yurtçu ve Nihat Altınkaya koronavirüs oldu!
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0