Hercai'de çıkan set krizi haberleri sonrası karavan sorumlusundan açıklama

Atv'nin geçtiğimiz hafta final yapan dizisi Hercai'nin setinde başrol oyuncusu Akın Akınözü tarafından krize neden olabilecek boyutta şeyler yaşandığı haberleri, gündemin üst sıralarında yer almış ve son olarak bir kayıt ortaya çıkmıştı. Tüm bu yaşananlar sonrası olayların hedefindeki isim Akın Akınözü ile ilgili olarak karavan sorumlusundan bir açıklama geldi.

ATV'nin final yapan sevilen yapımı Hercai'nin Mardin'deki setinde çıkan kavgaya yönelik iddialara bir yenisi eklendi. Sete geciktiği için ekip tarafından uyarılan ve uyarılar sonrası sinirlenen başrol oyuncusu Akın Akınözü'nün seti birbirine kattığı, yapım koordinatörünün de üzerine yürüdüğü iddia edilmişti. Ekip tarafından araya girilerek zor sakinleştirilen ünlü oyuncunun, kavganın ardından seti terk ettiği de iddialar arasındaydı.

Oyuncunun yaptığı iddia edilen tüm bilgilere kanıt niteliğinde bir görüntü de sosyal medyada paylaşılmıştı. Yaşanan bu olaylar sonrası dizinin karavan sorumluluğunu yapan kişiden bir açıklama geldi.

Sorumlu, 'Akınözü’nü bilinçli olarak tahrik edip sen nasıl adamsın sen nasıl erkeksin diye öfke patlaması yaratıp görüntü alıp sundular.' diyerek oyuncuya haksızlık yapıldığını ifade etti.

AKIN AKINÖZÜ'NDEN AÇIKLAMA GELDİ

Akın Akınözü, Mardin'de devam eden 'Hercai' dizisinde çekimlerine geç gittiği için ekip tarafından uyarılınca karavanını dağıtıp, seti terk ettiği iddialarına Instagram'dan cevap verdi. Olayın kendisiyle ilgisinin olmadığını söyleyen oyuncu, "Tarafımca gerçekleştirilmediği halde bugün yaşandığı iddia edilen ve gerçekliği tamamıyla farklı yansıtılan olaya ilişkin kendime ve beni her daim sevenlerime saygımdan ötürü açıklama yapma zorunluluğunu hissetmiş bulunmaktayım" dedi.

"BANA TEHDİT VE HAKARET EDEN KİŞİDEN ŞİKAYETÇİ OLDUM"

Daha sonra olayı anlatan Akınözü, "19/04.2021 tarihinde sahne öncesi hazırlık yapılma aşamasında karavan içerisinde bulunduğum esnada set sorumlusu tarafından benden kaynaklı olmayan gecikme sebebiyle şahsım hedef alınarak hakaret ve tehdit içeren sözler söylendi. Devamında şahıs tarafından karavanın dağıtılması ile devam eden ve fiziksel tehdide doğru giden davranışlar nedeniyle setten ayrılarak 'Karavanı dağıtan ve şahsıma yönelik tehdit ve hakarette bulunan' şahıs hakkında Midyat Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulundum. Karavan dağıtılma eylemi tarafımca gerçekleştirilmediği gibi karavanı dağıtan şahıs hakkında adli birime başvurarak bizzat şikayet oldum" diye konuştu.

Ancak setin genel koordinatörü Suat Erdoğmuş, Akınözü'nün karakteri ve sette yaptıklarına yönelik çarpıcı iddialarda bulundu. Erdoğmuş şu açıklamayı yaptı:

'Son zamanlarda şahsım aleyhinde çıkan asılsız haberlere karşı işbu açıklamayı yapma zaruretim hasıl olmuştur. Olay günü olan 19/04/2021 tarihinde başrol oyuncularımızdan S. Akın Akınözü, sete çıkmayacağını söyleyip kendisinden ricacı olan tüm personele ters cevaplar verip ağza alınmayacak hakaret ve küfür içeren sözler söyleyerek seti terk etmiştir.

Bu arada S. Akın Akınözü, savcılığa gidip aslı astarı olmayan suçlamalarla tarafım ile ilgili şikayette bulunmuş, takribi 5/6 saat seti geciktirmiş, ona ait sahneler çekilmekten mecburen vazgeçilerek, senaryo üzerinde revizyonlar yapılmış, zamanında teslim edilmesi gereken final bölümümüzün yetişmesini tehlikeye atmıştır.'

Erdoğmuş ünlü oyuncunun bazen sete alkollü geldiğini ve hemen hemen her set günü sahneye çıkmayıp herkesi beklettiğini de iddia etti.

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 5

Merve Özbay 3 yıl önce

Sadece Ahmet'in vidyolarlnl görmek istiyorum

Toplam 1 beğeni

Merve 3 yıl önce

Sadece videoları görmek istiyorum

Toplam 2 beğeni

Eneş ailesi 3 yıl önce

Pes yav fırsatçılara pes . Akını dünya seviyor. Onun arkasındayız

Toplam 5 beğeni

Eneş ailesi 3 yıl önce

Akını seven çok biz fanları arkasındayız fırsatçılar kazanmayacak

Toplam 6 beğeni

Eneş ailesi 3 yıl önce

Ne istiyorsunuz Akın kardeşten. Onu çok seviyoruz Kıskanıyorsunuz. Akınımızdan uzak durun lütfen

Toplam 6 beğeni