Oyuncu Bade İşçil'i böyle dolandırmak istedi!

Ünlü oyuncu Bade İşçil adına sahte vekaletname düzenleyerek karıştığı bir trafik kazasının sigorta parasını almaya çalışan sanığın yargılanmasına başlandı. İşte Bade İşçil’in başına gelen talihsiz olayın detayları:

Oyuncu Bade İşçil adına sahte vekaletname düzenleyerek trafik kazasına karışan araçların sigorta parasını almaya çalışan Güven Yüksel hakkında 'nitelikli dolandırıcılık' ve 'resmi belgede sahtecilik' suçundan 37,5 yıla kadar dava açılmıştı.

Çukur dizisinin KulkanİLİŞKİLİ HABERÇukur dizisinin Kulkan'ı Genco Özak diziye veda etti!

bade işçil dava

bade işçil dava

Sanık Yüksel'in kazaya karışan lüks araç sahiplerinin adına çıkardığı sahte vekaletname ile sigorta şirketlerine değer kaybı talebinde bulunduğu öne sürüldü. İddiaya göre Yüksel, bu yöntemle 5 araç sahibini dolandırarak, 25 bin 919 TL haksız kazanç elde etti.

Milliyet'in haberine göre; İddiaya göre sanık Güven Yüksel, 17 Temmuz 2015 tarihinde Kurtuluş'ta hasarlı trafik kazasına karışan Bade İşçil'i de dolandırmaya çalıştı.

Ünlü oyuncu adına da sahte vekaletname düzenleyen Yüksel, sigorta parasını almaya çalıştı. Ancak sigorta şirketi 36 bin 162 TL'lik ödemeyi Bade İşçil'in kendisine yaptı.

Sigorta Bilgi ve Gözlem Merkezi'nin şikayeti sonrası ortaya çıkan olay sonrasında şüpheli Güven Yüksel hakkında dava açıldı. Bade İşçil de kendisine gönderilen tebligat ile dolandırılmaktan son anda kurtulduğunu öğrendi. Oyuncu, mağdur olarak iddianamede yer aldı.

ŞİKAYETİNDEN VAZGEÇTİ

İstanbul 11. Ağır Ceza Mahkemesi'nde bugün yapılan duruşmaya sanık Yüksel, koronavirüs olan biriyle temaslı olduğu gerekçesiyle duruşmaya katılmadı.

Dava dosyasına gelen evrakları okuyan mahkeme başkanı, Bade İşçil'in avukatı aracılığıyla mahkemeye sunduğu dilekçe ile şikayetinden vazgeçtiğini belirtti. Duruşma sanığın savunmasının alınması için ertelendi.

Yalan Dünya'nın Zerrin'i Derya Karadaş'dan yeni proje müjdesi!

İLİŞKİLİ HABER

Yalan Dünya'nın Zerrin'i Derya Karadaş'dan yeni proje müjdesi!
Anestezi verilen kedinin görüntüleri güldürdü!

İLİŞKİLİ HABER

Anestezi verilen kedinin görüntüleri güldürdü!
Hakan Ural ile Sibel Can'ın kızı sosyal medyayı salladı! Güzelliği mest etti...

İLİŞKİLİ HABER

Hakan Ural ile Sibel Can'ın kızı sosyal medyayı salladı! Güzelliği mest etti...
Jennifer Aniston yorgunluktan yığıldı!

İLİŞKİLİ HABER

Jennifer Aniston yorgunluktan yığıldı!
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0