Nusret paylaştı: Nereden geldiğini unutma!

Ünlü işletmeci Nusret Gökçe, 34 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından doğduğu köye ait bir video paylaştı.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Doğduğu topraklara ait video paylaşımında Ramazan ayını tebrik eden Nusret, gönderisine şu notu düştü: "Nereden geldiğini unutma. Burası doğduğum köy ve bunlar halkım için inşa ettiklerim. Sevgili anne ve babam Fatma ve Faik Gökçe'nin adını verdiğim kütüphane, misafirhane, cami, eğlence merkezi, İngilizce kursu ve bilgisayar laboratuvarı."

Nusret Gökçe'nin paylaşımı kısa bir süre içinde yaklaşık 350 bin kez görüntülendi.

Uraz Kaygılaroğlu’dan meslektaşı Kıvanç Tatlıtuğ’a övgü...

İLİŞKİLİ HABER

Uraz Kaygılaroğlu’dan meslektaşı Kıvanç Tatlıtuğ’a övgü...
Ezgi Mola ve Merve Dizdar Masumlar Apartmanı’nı birlikte izledi...

İLİŞKİLİ HABER

Ezgi Mola ve Merve Dizdar Masumlar Apartmanı’nı birlikte izledi...
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 6

tırreeekk 3 yıl önce

buda senin için utanç abidesi olsun.Kim olsa ordaki fakir fukaranın evini yeniler destek çıkar.Şimdi çıkıp duygu sömürüsü yapma

Fatih 3 yıl önce

Musluman gencler icin ornek teskil edecek bir konumdan uzak goruyorum kendisini. Kisi yaptigi iyilikleri gizlemeli, bunlari medyanin da yayip reklam yapmasinin bir degeri yoktur.

vay be arkadaş 3 yıl önce

ilk başta köye iç bişey yapmamış dickdim ki..geldi geldi hopaaaa cami vekulliyesi of off helal olsun valla kardeşim umarım o kö y evleriide yıkar güzel bi derli toplu projeli köylülülere hem ev hem ahır yolalr filan yaparsın orası süper bi yer olur yeşillenir ağaçlanır herkes herkes ama herkes böyle elini atsa doğduğu yere varya süper oluruz.eminimki ordaki çocukalra da okuyanlara ve ihtiyac sahiplerine yardım ediyordur helal ya helal afferim yediğin küncülü ekmeklerin hakkını vermişsin ..

Vatandaş 3 yıl önce

Bir Erzurum'lu olarak gurur duydum.

Toplam 1 beğeni

yusuf 3 yıl önce

adam adam

Toplam 1 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun