Murat Kekilli şarkılarıyla koyunlara özel konser!

Ünlü şarkıcı Murat Kekilli hayranı olan Nazillili çoban Mahmut Ürkmez, her gün 40 koyununa şarkılar söyleyip konser veriyor. Ürkmez “Kekilli benim yaşam kaynağım, tüm şarkılarını ezbere biliyorum. Kendisi köyüme gelip beni ziyaret de etti” dedi.

Günaydın'da yer alan habere göre Aydın'ın Nazilli ilçesinda yaşayan, Murat Kekilli hayranı 33 yaşındaki çoban Mahmut Ürkmez, 40'tan fazla koyununa neredeyse her gün konser veriyor. Bir ses düzeneği kuran Ürkmez, dağda otlatırken koyunlarına sanatçı gibi şarkılar söylüyor. Genç çoban, sık sık görüştüğü Murat Kekilli'den özel olarak izin aldığı eserleri, koyunları ve bazen de komşuları için karaoke sistemi ile seslendiriyor.

Arzu Sabancı boğaz manzaralı yalısından İLİŞKİLİ HABERArzu Sabancı boğaz manzaralı yalısından 'evde kal' çağrısı yapınca dalga konusu oldu!

murat kekilli şarkılarıyla koyunlara konser

murat kekilli şarkılarıyla koyunlara konser

Kekilli ile tanışmak için İstanbul'a gelen ve tanıştıktan sonra onunla konserlerinde sahneye çıkma şansı bulan Ürkmez, şöyle konuştu:

Murat Kekilli yaşam kaynağım. Bütün şarkılarını ezbere biliyorum. Onunla tanışmak için çok çalıştım, sonunda başardım. Hep görüşüyoruz. 2015'te beni köyde de ziyaret etti.

Kekilli'nin desteğiyle demo çalışmaları yapan Ürkmez, şunları söyledi:

Salgın bitsin single çalışmalarına devam edeceğim. Amacım para kazanmak değil, müzik çalışmalarımı amatörce de olsa yapabilmek. Herkese de 'Çoban da olsan profesör de hayallerinden vazgeçme' diyorum.

Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0