'Cam Tavanlar' dizisi konusu nedir? Dizinin 5. bölüm tanıtımı yayınlandı...

Çarşamba günü izleyicilerle buluşacak olan Cam Tavanlar dizisinin 5. bölüm fragmanı yayınlandı. İşte Leyla ile Cem'in arasında yaşanacaklar...

Show TV de ekranlarda yerini alan ve başrolünde Kubilay aka ile Bensu Soral'ın yer aldığı 'Cam Tavanlar' dizisinin 5. bölümünde yaşanacak olanlar izleyicileri meraklandırdı. Leyla ve Cem'in romantik dansının dikkat çekeceği ve ilgi ile izleneceği fragman yayında...

CAM TAVANLAR DİZİSİNİN 5. BÖLÜM FRAGMANI:

BENSU SORAL PARTNERİ İÇİN...

Geçtiğimiz gün Kuruçeşme'de objektiflere yansıyan Bensu Soral, dizideki partneri Kubilay Aka ile çok iyi anlaştığını söyleyerek enerjilerinin tuttuğunu ifade etti. Aka için Soral, ''Elektriğimiz tuttu. Güzel bir enerjimiz var. Kubilay’ı çok sevdim. Kendimi şanslı hissediyorum.'' dedi.

GÖNÜL DAĞINDAN SÜRPRİZ OYUNCU TRANSFERİ!

Yayınlanan haberlere göre dizinin oyuncu kadrosuna TRT1'in iddialı dizisi olan Gönül Dağı'ndan başarılı bir isim geldi. Gönül Dağı'nda 'Serdar' karakterini canlandıran Utku Ateş, 'Cam Tavanlar' ekibine dahil oldu.

Yapımcısı Ojo Pictures olan 'Cam Tavanlar'ın merakla beklenen çekimleri nihayet başladı. İlk tanıtım bölümü ise Show TV'nin Youtube kanalında yayınlandı.

İzleyici karşısına çıkmaya hazırlanan dizide izleyenler her duyguyu bir anda yaşayacak. Dramı, sevinci ve komediyi görebileceğiniz dizinin senaryosu Meriç Acemi’nin kaleminden çıkarken yönetmen koltuğunda Fehmi Öztürk oturuyor.

Aşkın Tarifi dizisinin 5. yeni bölüm fragmanı yayınlandı!

İLİŞKİLİ HABER

Aşkın Tarifi dizisinin 5. yeni bölüm fragmanı yayınlandı!

BİR YORUM YAPIN 0