Camdaki Kız Muzo korona oldu! Camdaki Kız Muzaffer hastalığı ne? Enis Arıkan kimdir

Camdaki Kız dizisinde Muzaffer karakteri merak ediliyor. Camdaki Kız dizisinin oyuncu kadrosu dikkat çekti. Peki ama Camdaki Kız Muzo kimdir, kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı, gerçek adı ne, hastalığı nedir? İşte Camdaki Kız Muzo gerçek hikayesi ve hastalığı ile ilgili bilgiler...

Başarılı oyuncu Ezgi Mola, önceki akşam Instagram hesabından yayınladığı videoda koronavirüse yakalandığını, iki doz aşı olduğu için de bu süreci evinde rahat geçirdiğini söyledi. Mola'nın arkasından en yakın arkadaşı Enis Arıkan'dan da kötü haber geldi.  Kanal D ekranlarında yayınlanan Camdaki Kız dizisinde oynayan Enis Arıkan, sosyal medya hesabından bir fotoğrafını paylaşarak "Şu gördüğünüz dünya güzeli korona oldu" dedi. Enis Arıkan, koronavirüs testinin pozitif çıkmasının ardından 2. sezon çekimleri başlayan Camdaki Kız'ın setine de ara verdi.

"AŞI OLMAMIM EKMEĞİNİ YİYORUM"

Aşı olduğu için hastalık sürecinde evinde geçirdiğini söyleyen oyuncu, Instagram hesabından yayınladığı videoda "Gelen mesajların haddi hesabı yok. Hiç birine geri dönemiyorum uyuyor kalıyorum. Aşı olmanın ekmeğini yiyorum ve daha kolay atlatıyorum. Terliyorum, ve birazcık öksürüyorum" dedi.

CAMDAKİ KIZ MUZO HAKKINDA;

Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı isimli romanından uyarlanan, gerçek bir aşk hikayesinin konu alındığı Camdaki Kız’da; Nalan karakterini Burcu Biricik’in canlandırıyor. Başarılı oyuncu kadrosuyla göz dolduran dizide Devrim Yakut, Feri Baycu Güler, Feyyaz Şerifoğlu, Hamza Yazıcı, Hande Ataizi, Merve Polat, Nihal Menzil, Nur Sürer, Selma Ergeç, Şerif Erol, Tamer Levent ve Tuğrul Tülek rol alıyor.  Camdaki Kız dizisine ünlü oyuncu Enis Arıkan da katıldı. Son dönemde kariyerinin adeta zirvesini yaşayan Enis Arıkan özellikle sosyal medyanın gözde ünlülerinden. Annesi ile yaptığı paylaşımlarla gönüllere taht kuran Enis Arıkan'ı şu sıralar neredeyse her yerde görüyoruz. Yayın hayatına yeni başlayan Camdaki Kız'ın kadrosuna dahil olan Enis Arıkan'ı yayınlanan son fragmanda gören hayranları şaşkınlığını gizleyemedi. Enis Arıkan sosyal medyanın en çok konuşulanlarından oldu. 

Camdaki kız dizisi oyuncu kıyafetleri elbiseleri marka ve fiyatları! İLİŞKİLİ HABERCamdaki kız dizisi oyuncu kıyafetleri elbiseleri marka ve fiyatları!

CAMDAKİ KIZ MUZO KİMDİR?

Enis Arıkan Camdaki Kız'da gizemli karakter Muzo'yu canlandırmaya başladı. Evde yaşanan kavgayı duyan Muzo sonunda odasından çıktı ve olaya müdahale etti.Genelde komedi ağırlıklı yapımlarda rol alan ve eğlenceli kişiliğiyle tanınan Enis Arıkan, uzun süre sonra rol aldığı bir drama dizisindeki performansıyla beğeni topladı. 

Muzo karakteri, doğuştan bir takım fiziksel gelişim sorunlarıyla doğmuş, çok ağır tedaviler almış ve acı çekmiştir. Bu sebeple çocuk yaşlardan itibaren insanlardan uzak durmuştur.  Çok zeki ve yetenekli bir mimardır. Özellikle babası Rafet Koroğlu ve diğer aile üyelerinin fikirlerine saygı duyduğu tek kişidir. Sıklıkla vakit geçirdiği odasında kendine bir dünya kuran Muzaffer, kendini teknolojiye vermiş durumda. Muzo odasına kurduğu uzay üssüne benzeyen mekanda vakit geçiriyor. 

Camdaki Kız dizisinin yeni fragmanı yayınlandı! Bomba transfer... Camdaki KızİLİŞKİLİ HABERCamdaki Kız dizisinin yeni fragmanı yayınlandı! Bomba transfer... Camdaki Kız'ın konusu nedir?

Enis Arıkan, canlandırdığı Muzo karakteriyle hayranlarını şaşırttı. Sosyal medyada Camdaki Kız'ın Muzo'su Enis Arıkan hakkında çok sayıda paylaşım yapıldı.

ENİS ARIKAN KİMDİR

Arıkan, 3 Ocak 1983 tarihinde İstanbul’da dünyaya geldi. Müjdat Gezen Sanat Merkezi Konservatuarı Tiyatro Bölümü ve Bilgi Üniversitesi Sahne ve Gösteri Sanatları Performans Bölümü’nden mezun oldu. Şebnem Bozoklu ve Ezgi Mola gibi pek çok ünlü isimle sınıf arkadaşı olan Enis Arıkan, birçok reklam projesinde rol aldı.İlk dizi kariyerine 1998 yapımı Aynalı Tahir dizisi başlayan Enis Arıkan, bu dizi ardından Çekirdek Aile, Kadın İsterse, Genco, Aşk ve Ceza, Cesur Hemşire ve Hayat Ağacı gibi pek çok projede yer aldı.

TRT Ortak Yapımı “Elli Kelimelik Mektuplar” filminin tanıtımı ilk kez yayında!

İLİŞKİLİ HABER

TRT Ortak Yapımı “Elli Kelimelik Mektuplar” filminin tanıtımı ilk kez yayında!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0