Nilüfer Açıkalın yıllara meydan okuyan güzelliğiyle dikkat çekti! Nilüfer Açıkalın kimdir?

Yeni dizisi Yeşilçam'ın Adviye Saygı karakteri ile ekrana dönen başarılı oyuncu Nilüfer Açıkalın, geçen yıllara rağmen kendine hayran bırakmaya devam ediyor. Nilüfer Açıkalın kimdir ve kaç yaşında?

Çağatay Ulusoy, Selin Şekerci, Afra Saraçoglu ve Yetkin Dikinciler gibi pek çok ünlü ismi kadrosunda barındıran BluTV'nin yeni dizisi Yeşilçam 22 Nisan'da izleyici ile buluştu. Dizi de oyuncu olmak isteyen Tülin'in annesini canlandıran Nilüfer Açıkalın, performansıyla bir kez daha kendisine hayran bıraktı.

 NİLÜFER AÇIKALIN KİMDİR?

Nilüfer Açıkalın asıl soyadı ile Nilüfer Küçükçavdar, 1967'de Makedonya göçmeni bir ailede doğmuştur. Nilüfer Açıkalın, Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümünde oyunculuk eğitimi alarak mezun olmuştur. 1987'den bu yana tiyatro, sinema ve TV'de oyunculuk yapmaktadır. 1988 yılında oynadığı ilk filmi Süreyya Duru'nun 'Ada' filminde Türkan Şoray 'ın kızı rolünü canlandırmıştır.

Merve Özbey kızı Elif Özüm’e şarkı söylediği anları paylaştı!

İLİŞKİLİ HABER

Merve Özbey kızı Elif Özüm’e şarkı söylediği anları paylaştı!
Emine Erdoğan'dan Sevgi Evlerindeki çocukları ağırladıkları iftara ilişkin paylaşım!

İLİŞKİLİ HABER

Emine Erdoğan'dan Sevgi Evlerindeki çocukları ağırladıkları iftara ilişkin paylaşım!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0