Mustafa Sandal'ın Euro 2020 şarkıları olay oldu!

Şenol Güneş ise 2002 ruhu gördüğünü söyleyerek ülkenin önde gelen şarkıcılarından takıma özel bir şarkı istemişti. Mustafa Sandal'ın 2020 Avrupa Şampiyonası’nda (EURO 2020) mücadele edecek A Milli Futbol Takımı için hazırladığı “Bizim Çocuklar” şarkısı, sosyal medyada gündem oldu.

Sandal’a Derya Uluğ, Irmak Arıcı ve Eypio’nun da eşlik ettiği şarkı kimileri tarafından çok beğenilirken, kimileri de eseri Tarkan’ın 2002 yılında FIFA Dünya Kupası için bestelediği “Bir Oluruz Yolunda” ile kıyaslayarak olumsuz görüşlerini dile getirdi.

Milli Takım için bir şarkı da Kıraç’tan geldi. Ünlü şarkıcı, takıma destek olmak için bestelediği “Haydi” adlı marşı sosyal medya hesaplarında yayınladı.

Orkun ÜN yazdı: Hangi marş

Büyük turnuva için büyük marş seferberliği başladı.

Zaten bize de bu yakışırdı. Herkes elini taşın altına koydu...

Mustafa Sandal yanına Derya Uluğ, Eypio ve Irmak Arıcı’yı aldı, Milli Takım’ın Euro 2020 resmi marşını hazırladı.

Fenerbahçe için yazdığı şarkıları çok beğenilen Kıraç da topa girdi ve “Haydi” diye bir marş yaptı.

Gurbetçi şarkıcı Umut Timur “Benim neyim eksik!” dedi ve “Türkiye” adını verdiği bir marşla Milli Takım’a desteklerini yolladı.

Ben...

Kıraç’tan daha iyisini beklerdim.

“Haydi” adlı şarkı bana marş tadı vermedi.

Klip falan zaten son derece sıkıcı.

Umut Timur’un hazırladığı marş da olmamış.

Coşturmuyor, çok şey eksik.

Ama prodüksiyonundan tutun da bize yansıttığı coşkusuna kadar Mustafa Sandal’ın

“Bizim Çocuklar” marşı bu üçü arasında en iyisi.

Hepsine teşekkürler...

Ama günün sonunda, 2002 Dünya Kupası’nı ve Tarkan’ı düşünmedim desem büyük yalan olur.

Değil 3, Milli Takım için 13 marş daha yapılsa hiçbiri Tarkan’ın “Bir Oluruz Yolunda”sı gibi olamayacak sanırım.

Taksim Meydanı’na çıkıp “Arar buluruzzzzzz, iziniiiii” diye bağırsak, eminim kalabalığın yarısından fazlası “Bilirsiiiiin zır deliyiz biz” diye devamını getirerek eşlik eder.

Yanlış anlaşılmasın, Mustafa Sandal’ın da marşı iyi...

Özetle...

“Bizim Çocuklar” da dinlendikçe dile dolanacak bir marş.

Milli Takım’ın yolu açık olsun... 

NE OLMUŞTU? 

Türkiye'nin EURO 2020 turnuvasına özel milli takım şarkısını Mustafa Sandal yapacak. Şenol Güneş geçtiğimiz günlerde 2002 Dünya Kupası'nı örnek vererek "Tarkan'ın 'Bir Oluruz Yolunda' şarkısı çok etkili olmuştu. Aynı şekilde Mustafa Sandal'ın 'Pazara Kadar' şarkısı da çok tutmuştu. Tarkan'ın yeni bir şarkı yapmasını isterim" demişti.

Tarkan değil ancak Mustafa Sandal'la anlaşma sağlandı. Sandal, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla "Hocama ve Milli Takıma, 'Pazara Kadar' şarkımızla uğurlu gelmiştik. Şimdi sıra 2021 Avrupa Şampiyonası'nda. Şenol hocama ve federasyon yetkililerine bu çok kıymetli milli göreve beni ve ekibimi layık gördükleri için çok teşekkür ederim. Gereği yapılacaktır" dedi.

mustafa sandaldan şenol  güneş

mustafa sandaldan şenol güneş

Mustafa Sandal’ın Milli Takım’ın Euro 2020 şampiyonası için yazdığı şarkı hazır! Dostluk ve kardeşlik temalı şarkının klibi ise önümüzdeki günlerde çekilecek. Şarkının klibinde 11 ünlü sanatçının yer alması planlanıyor.

Sandal, Euro 2020 şampiyonası için yazdığı şarkıyı sonunda bitirdi. Yapılan gizlilik anlaşması gereği sadece federasyonun yetki verdiği birkaç kişi ve Şenol Güneş tarafından dinlenen dostluk ve kardeşlik temalı şarkıya önümüzdeki günlerde bol sürprizli bir klip çekilecek. Klipte 11 ünlü sanatçı yer alacak ve şarkıyı seslendirecek. Klibin de hazırlanmasının ardından şarkı UEFA’ya gönderilecek.
Euro 2020, 12 Haziran-12 Temmuz tarihlerinde düzenlenecek. Turnuvanın açılış maçı ise 11 Haziran gecesi Türkiye-İtalya arasında oynanacak.

Burcu Esmersoy sektörde yaşadıklarını ilk kez anlattı: Kuyumu kazanlar kaybetti

İLİŞKİLİ HABER

Burcu Esmersoy sektörde yaşadıklarını ilk kez anlattı: Kuyumu kazanlar kaybetti
Ünlü oyuncu hastanede görüntülendi! Nejat İşler: Aşı karşıtlığı saçma

İLİŞKİLİ HABER

Ünlü oyuncu hastanede görüntülendi! Nejat İşler: Aşı karşıtlığı saçma
Kıbrıs şivesiyle MasterChef'te yıldızı parlayan Tanya Kilitkayalı'nın son hali olay oldu!

İLİŞKİLİ HABER

Kıbrıs şivesiyle MasterChef'te yıldızı parlayan Tanya Kilitkayalı'nın son hali olay oldu!
Korona hayvanları da vurdu! Hindistan'da 28 fil koronavirüs oldu

İLİŞKİLİ HABER

Korona hayvanları da vurdu! Hindistan'da 28 fil koronavirüs oldu
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 13

gurbetci 2 yıl önce

ingiliz bir bayan ailemle pamukkalede tatil yaparken mustafa sandalin bir kasetini sormustu ve bende ona su kaset diye gostermistim o gun bugun mustafa sandalin butun muziklerini dinler oldum sonra tarkan çikti derken ikiside super sanatçi aslinda biz turkler muzik konusunda çok ilerdeyiz ve çokda zenginiz ajdapekkan ve isimleri bu sayfaya sigmaz sanatçilarimiza selamlar olsun.

Mahmut 2 yıl önce

Bu Türkiyedeki Kral İmparator aslan filenin perileri gibi şişirin cin olmadan adam çarpmaya kalkın. Türkü nedir be kardeşim. Rıdvan Dilmen'nin dediği gibi siz anladınız onu. Çalışmak çalışmak çalışmak ister dünyaya ister ahirete.

Yuh 2 yıl önce

Tam da adamını bulmuşlar, yazıklar olsun.

Toplam 1 beğeni

ömer 3 yıl önce

başka birini bulun yeni şarkı için lütfen, siyasi kimliğini öne çıkaran ve siyasi bir guruhu alenen desdekleyen biri milli olamaz ve milletin her kesiminden onay alamaz

Ayhan Gökmen 3 yıl önce

tarkan denen sütü bozuk hainden ne sarkisi istiyorsun ya? Baska Sarkicimi kalmadi Türkiyemizde ?

Toplam 2 beğeni

gurbetci 2 yıl önce

ayip ediyorsun bunlar devletlerini temsil ediyorlar hain kelimesini yakistiramadim .

Toplam 0 Beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun