Binnur Kaya'nın gençlik fotoğrafı olay oldu! Herkes bunu konuşuyor...

Kırmızı Oda dizisiyle ekrana gelen başarılı oyuncu Binnur Kaya, son ayların en çok konuşulan isimleri arasında. 7'den 70'e herkesin severek izlediği usta oyuncunun çocukluk ve üniversite yıllarına ait fotoğrafları sosyal medyada olay oldu.

İlk olarak Kaynanalar dizisiyle ekrana gelen ve Yabancı Damat dizisinde canlandırdığı 'Nazire' karakteriyle tanınırlığı artan Binnur Kaya, son yıllarda yaptığı işlerle hayran kitlesini genişletmeye devam ediyor.  Ekranda görünenin aksine utangaç ve mahçup karakteriyle bilinen Binnur Kaya, şimdilerde Kırmızı Oda dizisinde canlandırdığı Psikaytr Manolya karakterine hayat veriyor. Herkesin en az bir karakterini severek izlediği Binnur Kaya'nın çocukluk ve ergenlik yıllarına ait fotoğrafı sosyal medyada büyük beğeni aldı.

İşte Binnur Kaya'nın zaman içindeki değişimi...

 

Tam kapanma açıklandı! Tam kapanma tarihleri ne zaman başlıyor ve bitiyor?

İLİŞKİLİ HABER

Tam kapanma açıklandı! Tam kapanma tarihleri ne zaman başlıyor ve bitiyor?
Babası Türk annesi Alman olan Meryem Uzerli Rus kökenli olduğunu söyledi!

İLİŞKİLİ HABER

Babası Türk annesi Alman olan Meryem Uzerli Rus kökenli olduğunu söyledi!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0