Ünlü sanatçı Hilmi Şahballı sevenlerini korkuttu

Yaklaşık 1 haftadır kalbinden dolayı rahatsızlık yaşayan Türk Halk Müziği sanatçısı ve halk ozanı Hilmi Şahballı, acil ameliyata alındı. Kalbe giden 3 ana damarının tıkalı olduğu öğrenilen sanatçının tıkalı damarları değiştirildi.

Türk Halk Müziği sanatçısı 68 yaşındaki Hilmi Şahballı, Antalya’da bir hastaneye kalp muayenesi için gittiği sırada fenalaştı. Acil ameliyata alınan sanatçının 3 damarının tıkalı olduğu tespit edildi. Sanatçının tıkalı damarları değiştirildi ve stent takıldı. Sağlık durumu hakkında sosyal medyada şu sözlerle açıklama yapıldı:

'Babamız, canımız, her şeyimiz, asrımızın en kıymetli halk ozanı Hilmi Şahballı, bugün çok ağır bir kalp ameliyatı geçirdi. Kalbinde tıkalı olan 3 damar değişti. Çok riskli ve çok zor bir ameliyatı. Yüce Rabbimizin izniyle sağ salim atlattık. Yaklaşık 1 haftadır ciddi kalp sorunu yaşayan Babamız Hilmi Şahballı’yı Rabbimiz bize bağışladı, akşam saatlerinde yoğun bakımdan çıktı. Durumu şu anda çok iyi.

Riskli ve çok zor bir ameliyatı başarıyla gerçekleştiren Kalp ve Damar Cerrahisi uzmanlarımızdan Prof. Dr. Barboros Kınıoğlu, Prof. Dr. Hakan Uçar hocalarımıza çok teşekkür ederiz. Rabbim bu zor günlerde çaba gösteren tüm sağlık çalışanlarımızın ve doktorlarımızın yar ve yardımcısı olsun. Allah onları başımızdan eksik etmesin.'

Kızı Nurgül Şahballı ise operasyon ile ilgili olarak, 'Babamın yaklaşık 1 aydır göğsünde ağrılar vardı. Bu ağrılar son 1 hafta sıklaşınca muayeneye oldu. Doktorlar, daha önce de birkaç kez bypass ameliyatı olduğu için babamın kalbinin yorgun olduğunu, ameliyatın bu nedenden dolayı çok riskli olduğunu söyledi ve ilaçlarla kalbi rahatlatmaya çalıştı.

İlaçlar çözüm olmayınca sabah saatlerinde hastaneye muayeneye gitmiş. Hastaneye gittiği sırada fenalaşınca hemen ameliyata almışlar. Doktorlar çok riskli bir ameliyat olduğunu ve tıkalı damarların çok zor açıldığını, sonrasında ise kalbe giden üç ana damarın değiştirildiğini söyledi. Allah’a şükürler olsun şimdi durumu iyi. Sevenlerinin duasıyla Rabbim onu bize bağışladı.' ifadelerini kullandı.

Demet Akalın'ı gözyaşlarına boğan baba sohbeti!

İLİŞKİLİ HABER

Demet Akalın'ı gözyaşlarına boğan baba sohbeti!
Gülüşüyle meşhur olan İspanyol fenomen Juan Joya Borja hayatını kaybetti!

İLİŞKİLİ HABER

Gülüşüyle meşhur olan İspanyol fenomen Juan Joya Borja hayatını kaybetti!

BİR YORUM YAPIN 1

cengiz beşir 3 yıl önce

Allah acilen şifalar versin. toplumsal duyarlılığı ve milli bilinci yüksek bir sanatçıdır. Allah çok uzun ömürler versin..

Toplam 4 beğeni