Yasak Elma dizisinden çıkarılan Nesrin Cavadzade'nin yerine Ece Dizdar getirildi

Oyuncu Nesrin Cavadzade, rol aldığı Yasak Elma adlı diziden ölerek ayrılmıştı. Cavadzade'nin bu tepkiyle karşılanan ani ayrılığının ardından diziye ünlü sanatçı Ece Dizdar katıldı.

Yasak Elma dizisinde Nesrin Cavadzade ayrılığı sonrası büyük bir yenilik yaşanıyor. Seyircinin ayrılmasına tepki gösterdiği Şahika karakterinin yerinin dolması için diziye ünlü sanatçı Ece Dizdar getirildi. Haberi yapımcı şirket, sosyal medya üzerinden duyurdu.

NE OLMUŞTU?

Fox TV'de yayınlanan Yasak Elma dizisinin başrol oyuncusu Nesrin Cavadzade diziden ölüm sahnesiyle ayrıldı. Cavadzade'nin bu ani ayrılığının nedeni merak ediliyordu. İddiaya göre buna oyuncunun yönetmenle kavgası sebep oldu. Dizinin yönetmeni Murat Öztürk rahatsızlanınca yerine eski yönetmen Neslihan Yeşilyurt geldi.

O gün seti olmamasına rağmen Eda Ece, Yeşilyurt'u görmek için çekim yerine geldi. Ece gelince Yeşilyurt görevi yardımcı yönetmene devredip sohbete daldı. Çekimin uzamasına sinirlenen ve üşüyen Cavadzade, 'İşi bitirip öyle sohbet etseydiniz.' diyerek tepki verdi. Yaşanan kavga sonrası oyuncu telefonlarını kapatıp seti terk etti. Konu yapımcıya iletilince karakter için ölüm sahnesi yazıldı.

Cavadzade'nin ayrılığıyla ilgili ilk açıklama ise rol arkadaşı Eda Ece'den geldi. Ece, 'Bahsi geçen kimse bu kadar çocuk değildir. Sohbetle suçlanmak beni güldürmüştür. Gerginliğe gerek yoktur… Ben, Şevval, PR ekibimiz o gün setten çıktıktan sonra, sahnelerin çekilmemiş olması yapımcı ve oyuncunun konusudur, sebebini onlar bilir. Bilgim ve ilgim yoktur. Bir suç değil, anlaşmazlıktan başka bir şey olmamıştır.' ifadelerini kullandı.

Cavadzade ise bahsi geçen ölüm sahnesiyle ilgili manidar bir paylaşımda bulundu. Oyuncu, gönderme yaptığı paylaşımında oyuncu ve menajer Hayati Akbaş'ı etiketleyip 'İşte Şahika'nın ardından dökülen yegane gerçek gözyaşları.' yazdı.

Tarkan'dan ret yiyen Yıldız Tilbe düello davetleri sonrası ilk kez konuştu

İLİŞKİLİ HABER

Tarkan'dan ret yiyen Yıldız Tilbe düello davetleri sonrası ilk kez konuştu

BİR YORUM YAPIN 12

ibrahim 2 yıl önce

yasak elma dizisi final olmasin hiç şarika eca seval hiç çikmasinlar güzel ekip oldular ama o sedakdiz hiç güzel degil yasak elma dizisi 10 numara 5 yildiz sedakdiz final olsyn

Toplam 3 beğeni

Anonim 2 yıl önce

Allah aşkına önce yazı yazmayı öğren sonra dizilere vakit ayır

Toplam 1 Beğeni

ibrahim 2 yıl önce

şarika yasak elmanin gülü eda ece le seval sam güzel ekip olmuşlardi diziye veda etmesin geri gelsin şarika dizideen hiç çikmazinlar o sedakakiz final olsun hiç güzel dizi degil

Toplam 2 beğeni

Şeyma 2 yıl önce

Gerçekten çok üzüldüm keşke gitmese

Toplam 2 beğeni

Naz 2 yıl önce

Kadro bozulmamalı karşılıklı uzlaşılmalı

Zeynep 2 yıl önce

Şahika olmazsa olmaz küçük olay gereksiz yere büyümüş heralde izlemem daha

Toplam 3 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun