Fenomen Fevzi Kaan Türker ilk şarkısını çıkardı! Fevzi Kaan Türker kimdir ve kaç yaşında?

Org çalarak söylediği şarkılarla kısa sürede fenomen olan Fevzi Kaan Türker yazdığı ilk şarkısı 'Hayatımı Sana Devrettim'i de seslendirdi. Peki Fevzi Kaan Türker kimdir ve kaç yaşında?

Koronavirüs salgını nedeni ile yasaklanan düğünler sonrası müzisyen olan babasının eve getirdiği org ile çaldığı müzikleri sosyal medyada paylaşan 11 yaşındaki Fevzi Kaan Türker çaldığı org ve söylediği şarkılar ile herkesin beğenisini kazandı. Milyonlar tarafından izlenen Fevzi Kaan Türker Samsun’un Çarşamba ilçesinde yaşamaktadır. Evinin bir odasını rengarenk ışıklar ile aydınlatan Fevzi Kaan Türker çekip sosyal medyada paylaştığı videolar ile fenomen olma yolunda ilerliyor. Şarkı söyleyerek çektiği eğlenceli videolarla kısa sürede sosyal medyanın gündemine oturan Fevzi Kaan Türker, YouTube kanalına konuk olarak Enes Özdemir'in sorularını yanıtladı. Programda hayallerinden bahseden Fevzi, samimi açıklamalar yaptı.

36 yıllık profesyonel olarak müzisyenlik ile uğraşan baba Hakan Türker pandemi döneminde çalışamadığında dolayı orgunu eve getirdiğini ve akşamları sıkılınca org çalarak canlı müzik yaptığını Fevzi Kaan’ın da bunu görerek org çalmaya merak saldığını söyledi. Evde org çalarken Fevzi Kaan’ın annesinin telefonunu alarak videoları çektiğini söyleyen Hakan Türker: “Bu olaydan bizim kesinlikle bir haberimiz yok. Cuma günü akşam bir akrabamız arıyor. Saat 02.00 civarlarında. Ben de kesin cenaze haberidir dedim. Akrabamız dedi dünya sallanıyor. Türkiye Fevzi'yi konuşuyor. Aynı evdeyiz bizim haberimiz yok ama Türkiye Fevzi'yi konuşuyor. Sosyal medyaya baktık, gerçekten öyle olduğunu gördük. Ertesi gün oldu, ünlüler aradı. Her gün izleyici kitlesi artıyor.” şeklinde konuştu. 

"YENİ ŞARKI YAZDIM"

Yeni şarkı çıkardığını söyleyen Samsunlu Orgcu Fevzi Kaan Türker, "Birçok söylediğim şarkı beğeniliyor. Ben de aşk acısı çeken takipçilerim için 'Hayatımı Sana Devrittim' adında bir şarkı yazdım. Allah'tan isteğim tüm bekar ablalarım ve abilerimin evlenmesi. Bu alanda da ilerlemek istiyorum. Eğitim almaya başladım." dedi.

Şehrazat ile Acun Ilıcalı arasındaki davada karar

İLİŞKİLİ HABER

Şehrazat ile Acun Ilıcalı arasındaki davada karar
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0