Hercai'nin Reyyan'ı Ebru Şahin'in klip görüntüleri görenleri şaşırttı

Aydın Kurtoğlu'nun, 2017 yılında yayınlanan "Pişman" albümünde yer alan "Tüh Tüh" isimli şarkısının video klibinde oynayan Ebru Şahin'in o halleri izleyenleri şaşırttı.

Hercai dizisinin başarılı oyuncusu Ebru Şahin'in 2017 yılındaki klip görüntüleri gündeme geldi. Aydın Kurtoğlu'nun Tüh Tüh isimli şarkısının video klibinde rol alan Ebru Şahin'in klip performansı da büyük beğeni topladı. İşte, detaylar...

Hercai'nin Reyyan'ı Ebru Şahin'in 2017 yılındaki klibi gündem oldu. Aydın Kurtoğlu'nun, 2017 yılında yayınlanan "Pişman" albümünde yer alan "Tüh Tüh" isimli şarkısının video klibinde oynayan Ebru Şahin'in o halleri izleyenleri şaşırttı.

 

YENİ İŞİNİ İLK KEZ AÇIKLADI!

Ebru Şahin, Hercai dizisinden sonra kendine büyük bir hayran kitlesi edindi. 69. bölümde final yapan Hercai dizisinden sonra Ebru Şahin, kendine yeni bir hobi edindi. 3 yıldır dizi için Mardin’de olan oyuncu, orada pek çok dostluk da kurdu. Mardin’in muhteşem manzarası eşliğinde çekilen dizi süresince, boş vakitlerinde bölge de bol bol gezi fırsatı da buldu.Şimdi hayranları, onun ekrana nasıl bir dizi ve rolle döneceğini merakla beklemeye başladı. Ebru Şahin ise dizinin final bölümünün ekrana geleceği hafta boyunca setteydi.

Henüz dinlenme fırsatı bulamadı ama boşluğunu değerlendirmek için de yeni bir uğraş edindiğini Instagram’dan yaptığı bir paylaşımla gösterdi. Ahşap boyama yapan oyuncu, yoğun geçen çekimlerin ardından kendine yeni bir hobi bulmuş.

Ali Sunal'ın eşi Nazlı Kurbanzade'den şaşırtan açıklama!

İLİŞKİLİ HABER

Ali Sunal'ın eşi Nazlı Kurbanzade'den şaşırtan açıklama!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 3

Raziye 2 yıl önce

Yo Ebru'nun ne hatasını gordunde kanın ısınması asıl deve Cediyi sevmiyom benim açımdan

Ben 2 yıl önce

Ebruya hiç kanım isinmadi oyüzden cediye acıyorum cedi çok başarılı buluyodum ve seviyodum

Toplam 1 beğeni

Pelerin 2 yıl önce

Kıskanıyor olmayasın

Toplam 1 Beğeni