Oyuncu Melisa Döngel'in yeni projesi belli oldu!

Sen Çal Kapımı dizisinin sezon finali yapmasının ardından oyuncu kadrosundan ayrılan Melisa Döngel'in yeni projesi belli oldu.

Hande Erçel ve Kerem Bürsin'le birlikte Sen Çal Kapımı dizisinde rol alan güzel oyuncu Melisa Döngel, kadroya veda etti. Güzel oyuncu Melisa Döngel'in yeni projesi belli oldu.

Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Melisa Döngel, Fatih Aksoy ve Yağmur Ünal'ın Fox TV için hazırladığı "Canning Single Lady" uyarlamasında Burcu Özberk, İlhan Şen ve Burak Yörük'le başrolü paylaşacak.

Umut Kırca'nın yönetmen koltuğunda oturduğu dizinin senaryosunu Özlem İnci Hekimoğlu ile Nil Güleç Ünsal kaleme alıyor. Bayram sonrası sete çıkması planlanan dizi haziran ayında seyirciyle buluşacak.

Simge Sağın, İbrahim Tatlıses'i ağlattı! Şarkıcı Simge Sağın kimdir, kaç yaşında?

İLİŞKİLİ HABER

Simge Sağın, İbrahim Tatlıses'i ağlattı! Şarkıcı Simge Sağın kimdir, kaç yaşında?
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0