13 günlük bebeğini kaybeden Murda'dan yürekleri yakan paylaşım

Rap müzik şarkıcısı Murda'nın 13 günlük bebeği Dua hayatını kaybetti. Acılı baba yaptığı paylaşımla herkesi derinden üzdü.

Rap müzikte yaptığı şarkılarla adını geniş kitlelere duyuran Murda mahlaslı Önder Doğan, bu sabah yaptığı paylaşımla acı haberi duyurdu.

Doğan'ın henüz 13 günlük olan ikinci kızı Dua hayatını kaybetti. Ünlü şarkıcı yapmış olduğu paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

'Nerden başlayıp ne diyeceğimi aslında bilmiyorum. Güzel kızım benim sen artık bizim koruyucu meleğimizsin... Allah'ımın demek ki sana ihtiyacı vardı ve seni yanına aldı. Üzgünüm kızım. Çok üzgünüm. Kalbim ve ruhum ağlıyor her gün. Son nefesini yanımızda verdin, huzur içinde gittin ve gidişinle benden de bir parça götürdün yanında.

Benim için senden önceki hayatım vardı ve şimdi sensiz, senden sonraki hayat başladı. Nasıl yapacağımı bilmiyorum. Hayat nasıl devam etmeli şimdi? Seni öptüm ve kokladım ama yetmedi kızım. Çok özlüyoruz seni. Şu an bundan öte kelime bulamıyorum. Her şey çok hızlı oldu ve bitti. Bildiğim tek şey sen her zaman benimlesin. Kalbimdesin. Aklımdasın. Ruhumdasın. Sen benim dünya güzeli melek kızımsın. Annesinin ve babasının elması, ablasının koruyucu meleği. Seni çok özlüyoruz ve çoktan çok seviyoruz. Huzur içinde dinlen kızım.'

Sunucu Seray Sever maske takmadan görüntülendi!

İLİŞKİLİ HABER

Sunucu Seray Sever maske takmadan görüntülendi!
'Kim Milyoner Olmak İster' yarışmasına 'Cüneyt Arkın' sorusu damga vurdu!

İLİŞKİLİ HABER

'Kim Milyoner Olmak İster' yarışmasına 'Cüneyt Arkın' sorusu damga vurdu!

BİR YORUM YAPIN 9

mine 2 yıl önce

Allahın senin bebeğine ne ihtiyacı olsun sana size Allah lütfetmiş..o bebek seni ve eşini cehennemde çekip çıkaracak..sana şefaatçi yapmış ağlama gurur duy sana lütfedilene..

İsim sığmadı 2 yıl önce

Allah'ın hiçbir şeye ihtiyacı yoktur! Rabb'im anne babaya sabır versin zira onların sabra ihtiyacı var.

TR - SAKARYA 2 yıl önce

Evladınıza Allah'tan rahmet, kederli ailenize taziyelerimizi sunar, sabr-ı cemil niyaz ederiz ; Cennetinde buluşturur inşallah !

Osman 2 yıl önce

Allah rahmet eylesin, Dualar ve üzüntü gizli olmalı, senin derdin ne, yoksa medyada gündem olmak,

İman böyle 2 yıl önce

Bir şey. Nasıl bi zihniyet ve nasıl bir laf ''ALLAH ımın sana ihtiyacı vardı. '' Tövbe tövbe

Yorumların Tümünü Okuyun