Metin Arolat'tan abisiyle ilgili yıllar sonra gelen itiraf! 'Büyük bir travma yaşadım'

Şarkıcı ve yönetmen Metin Arolat, Armağan Çağlayan'ın YouTube kanalında yayınlanan 'Dur Bi Dinle' programına konuk oldu. Hakkında merak edilenleri anlatan Arolat, genç yaşta kaybettiği ağabeyi ile ilgili 'Büyük bir travma yaşadım, o idoldü benim için. Ardından depresyona girdim. Ağabeyimi ve babamı arka arkaya kaybettiğim dönemleri hala üstümden atamadım' dedi.

90'lı yıllara hit şarkılarıyla damgasını vuran Metin Arolat, Armağan Çağlayan'ın sunuculuğunu üstlendiği YouTube'da yayınlanan Dur Bi Dinle programının konuğu oldu. Tüm merak edilenlerini anlatan Arolat, genç yaşta kaybettiği abisi hakkında konuştu. Büyük travmalar yaşadığını anlatan Arolat, yaşadığı zor günlerin ardından depresyona girdiğini ve tedavi gördüğünü de ilk kez açıkladı.

Arolat, yaşadığı zor günleri şu sözlerle anlattı: "Çok büyük bir travmaydı ağabeyimi kaybetmem. Büyük bir travma yaşadım. Hala da her gece konuşmadan uyuyamam ağabeyimle. Çünkü benim bildiğim o yaşa kadar ben şımarık bir kardeştim, geç de doğmuşum. Ağabeyim üniversitede okuyordu, ben üniversiteye yeni başlamıştım. Annemle ağabeyim arasında şu konuşmaya bile şahit olmuştum; Annem diyor ki ağabeyime, 'Ya Demir, Metin şimdi okula başladı. Bir tane spor ayakkabı varmış, markasını da bilmiyorum.' O zaman Türkiye'de markalı şeyler yok, Amerikan pazarında görmüşüm."

'BANA PARA YOLLAMAYIN, METİN'E AYAKKABI ALIN'

Okula da başlamışım, bakmışım milletin üstünde bir şeyler var. Ağabeyim demiş ki, 'Anne bu ay ben idare edeyim arkadaşlarımı. O şimdi yeni başladı üniversiteye, ister öyle şeyler. Bana para yollamayın, Metin'e ayakkabı alın.' Burada benim şımarıklığım var, 'Ayakkabı geliyor!' olmuştum.

'FEDAKARLIK YAPILDIĞINI SONRADAN ANLADIM'

Fedakarlık yapıldığını sonradan şey yapıyorsun. Sonra şuna dönüşmüştü ağabeyim benim kafamda; 'Ben hayatta bir şey yapamazdım ki...' Ağabeyim ne yaparsa hayatta ben onu yapacaktım. Bir de idoldü benim için. Çok şey kaldım o gidince, hayata hiç bakmamışım, ne olacağımı düşünmemişim.

'KASVET EVİ'

Bir de ağabeyim ölünce, çok neşeli bir aile düşün, bir anda herkes, babam odada ağlar, yas evi, kasvet evi, senelerce sürdü bu... Zaten babam da arkasından vefat etti, beyninde ur oluşmuş. Bir anda mahvoldu herkes, ben oradan kaçmak istedim.

'DEPRESYONA GİRDİM'

Depresyona girdim tabii ki. Ağabeyimi, babamı arka arkaya kaybettiğim dönemleri hala üstümden atamadım. Bayağı kendimi kapadım, 6 ay evden çıkmadım, 6 ay tıraş olmadım, duş almadım ve bunu anneme de fark ettirmek istemedim. Telefonu açmıyordum, duvarlara bakıyordum. Depresyon garip bir şey. 10-15 gün yattım. Herkese tavsiye ederim bu arada.

Taze anne Özge Özder'den minik kızıyla yeni poz! Bütün ilgiyi Eva Luna...

İLİŞKİLİ HABER

Taze anne Özge Özder'den minik kızıyla yeni poz! Bütün ilgiyi Eva Luna...
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0