Arda Turan'ın eşi Aslıhan Doğan: Çocuklarımı hayırlı evlat olarak yetiştirmek istiyorum

35 yaşında ve iki çocuk annesi olan Aslıhan Doğan Turan, özel hayatına sair samimi açıklamalarda bulundu.

Futbolcu Arda Turan'ın eşi Aslıhan Turan, Şamdan Plus dergisinin okurları için özel hayatıyla ilgili merak edilenleri aktardı. Oğulları Hamza Arda ve Asil Aslan ile beraber mutlu aile yaşantısı olan Aslıhan Doğan Turan'ın Şamdan Plus dergisine özel ropörtajının detayları haberde...

-Şimdilerde hayatınızın nasıl bir dönemindesiniz? Nasıl gidiyor sizin için her şey?

''Hayatımın her anına şükrettiğim bir dönemindeyim. Şu aralar ülkede her gün üzücü şeyler yaşanıyor; Covid 19 vakaları ve ölüm sayıları artıyor. Hastaneler dolu, insanlar yaşam mücadelesi veriyor. Şu anda bunları yaşamadığımız için şükrediyorum. Tüm ailemin sağlığı yerinde. Ve günümüzde bence en önemli şey de bu. Evimde ailemle mutlu ve huzurlu vakit geçiriyorum. Bir şeyler üretip, kendimi bazı konularda geliştirmeye çalışıyorum. Okuyor, araştırıyor, izliyor ve bolca düşünüyorum.

- Genç bir anne olarak, sizin annelik konusunda kendi annenizden aldığınız bir hayat dersi var mı?

Annem birçok konuda örnek aldığım biri. Hayatımda çok özel bir yeri var. Genelde huylarımız benzer ama farklı düşündüğümüz şeyler olabiliyor, tartıştığımız konular olabiliyor. Ama ben annemin tecrübelerine saygı duyuyorum. Ben çocuklarımı öncelikle ülkelerine hayırlı evlat olarak yetiştirmek istiyorum. Özgüvenli, güçlü ve mücadeleci olsunlar diye çaba gösteriyorum. Ben de böyle yetiştim. Çocukluğumda evimde görmüş olduklarımı kendi evimde uyguluyorum. Bazı prensiplere ve disipline önem veriyorum.

-Psikolojik olarak sıkıntıya düştüğünüz anlarda ruh halinizi yükseltmek için neler yaparsınız? Böyle durumlarda size en iyi gelen şey nedir?

Çok klasik bir cevap olacak ama ailem. Zaten etrafım tarafından da böyle bilinirim. Ailemle ilgili herhangi bir sıkıntı olmadığı sürece ruh halim genel olarak iyidir. Ben her şeye güzel tarafından bakabilen bir insanım. Yaşadığım hayata şükretmek için çok sebebim var.

Ruhumu yorabilecek şeylerden uzak durmaya özen gösteririm. Kolay kolay yıpranan bir yapım da yok. Çünkü mücadeleciyim. Bu gücü ailem ve çocuklarımdan alıyorum. Olumsuz bir şey olduğunda, önce Allah'a sonra onlara sığınırım.

-Yeni biriyle tanıştığınızda ilk neye dikkat edersiniz?

Altıncı hislerim, içgüdülerim kuvvetlidir. İlk tanıştığım an aldığım enerji çok önemli. Negatif ise uzak dururum. Fakat tanımaya karar verdiğim noktada o insanın aile yaşantısı, geçmiş ve güncel, bana kişi hakkında çok şey verir. Analizlerimde çok yanıldığımı hatırlamam. Fakat tek tük "Ben farklı düşünmüştüm" dediğim insanlar olabiliyor. Doğruyu söylemek gerekirse bu saatten sonra çok fazla yeni insan tanımaya da açık değilim.''

Rami Malek 2 milyon dolara yeni bir ev satın aldı

İLİŞKİLİ HABER

Rami Malek 2 milyon dolara yeni bir ev satın aldı

BİR YORUM YAPIN 0